Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárhatja a párom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja a párom azt, hogy csak úgy szeressem, ne beszéljünk se házasságról sem semmiről , mert ő csak hiánypótlónak érzi így magát?

Figyelt kérdés
De ez így egy szubjektív érzés, azaz én bármit tehetnék, ha ő úgy érzi, nincs szeretve. Pedig szeretem, de már 30-on felül vagyok. Nem tudom, mi legyen. Céltanul nem tudok csak úgy lenni. Megértem én őt, de én meg nem tudok várni 10 évet a gyerekvállalással, mikor jut el oda, hogy nah akkor vágjunk bele.
2021. jan. 10. 08:08
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Szerintem is ő hisztizik. Nem akarom én házasságra kényszeríteni, viszont én már nem szórakoznék egy kapcsolatban sem. Nagyon vágyok arra, hogy feleségként mutassanak be, ne csak barátnőként. De ez csak egy a sok közül. Sosem élhettem át, milyen az, amikor egy férfi megkérdezi, leszek-e a felesége. Lehet én vagyok ebbe ennyire belebolondulva, nem tudom. De sorra olyanokat fogtam ki, akik nem akartak velem házasságot kötni. Pedig sosem nyomasztottam őket ezzel. De azt is észrevettem, hogy a mai férfiaknak már az is nyomasztásnak számít, ha a nő megkérdezi, egyáltalán, hogyan áll a házasság kérdéséhez. Szerintem nem kérek túl sokat azzal, hogy beszéljünk erről. Megkaptam azt is, hogy a kapcsolatunk hónapokban mérhető és én ilyet nem kérjek számon. Nem kérem számon, de tudom, hogy a volt feleségnél hamarabb volt eljegyzés és igenis fáj ez nekem. Ha engem szeret, akkor mi lett volna az akadálya. Attól nem kell azonnal házasodni. Mondom, bennem is van hiba, mert én már nagyon vágyok erre. Ha nem szeretném önmagáért, most sem lennék vele, mert amikor nyáron mentünk volna egyetlen hétvégére kettesben nyaralni, előtte való este mondta, hogy jönnének a gyerekek is. Én azt hiszem, ha nem önmagáért szeretném, akkor ott azt mondtam, volna, hogy kösz ebből nem kérek, mert azt beszéltük meg, ketten megyünk. Én elhiszem, hogy neki is nagyon nehéz, de nekem sem könnyű. Mellesleg korábbról ismer engem és pontosan tudja azt is, hogy milyen szinten igérgetett a volt párom. Volt egy terv, hogy 2 éven belül házasság, azt mondta, hogy ezt visszavonja. Tudom, hogy elege van belőlem. Mielőtt ezt visszavonta, csak annyit mondtam neki, hogy 10 évem ment rá összességében a keresgetésre , sok csalódás van a hátam mögött és szeretnék megállapodni. Ebből hiszi azt, hogy azért vele, mert szerinte potenciális férjjelölt és én mindenáron társadalmi státuszt szeretnék. Nem a társadalmi státuszról van szó, hanem arról, hogy egyrészt annyira szeretem, hogy kész lettem volna vele külföldre is elmenni. Mellesleg, tényleg meguntam, hogy csak barátnő vagyok. Azt mondja a munkahelye miatt egyelőre nem tud ideköltözni hozzám. Ezt is megértettem. Heti 3-szor találkozunk, utóbbit már nagyon nehezen viselem. Azt is elfogadtam, hogy én örökre csak a gyerekei után leszek. Ha mennek hozzá a gyerekek, vagy jönnek hozzám akkor mindig veszek nekik valami apróságot, főzök nekik, kiszolgálom őket. Nem tudok már ennél jobban a maximumon működni. Én költöztem el másik városba, hogy együtt legyünk, új munkahely, drága albérlet. Eredetileg ősszel jött volna lakni ide, de a munkahelye miatt nem lehet. Most ebből tavasz lesz. Mondtam, miattam, ne bukja el a kauciót. SZóval nem tudom, lehet tényleg én csinálom ennyire rosszul.
2021. jan. 10. 09:34
 12/39 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez a pasi nincs kész egy újabb házasságra, lehet soha nem is lesz. Én magamból indulok ki. Egyszer megégettem magam már, így eldöntöttem, hogy soha többé nem megyek férjhez újra. De nem is hittegettem senkit amíg próbálkoztam anno a társkereséssel. Egyedül vagyok és ez már így is marad. Elvesztettem a hitemet az emberekben, a kapcsolatokban, házasságban. Egyedül nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, és vidámabb is.

Ebből a kapcsolatból nem lesz házasság kérdező. Ő csak elvan veled, és neki ennyi elég. Neked kell lépned, ha ennyire fontos, hogy férjhez menj. Rá hiába vársz. Sem szakítani, sem elvenni nem fog. Neki így kényelmes.

2021. jan. 10. 09:58
 13/39 anonim ***** válasza:
96%

Engedd el ezt a dolgot, ha valóban családot akarsz.

28 évesen kezdtem egy kapcsolatot, úgy hogy mi, mint barátok ismertük egymást. Tudta, hogy nekem fontos "a papír "...

Vagy hét évre rá sikerült "kierőszakolnom " az esküvőt. De már elváltunk.

Gyerek nem lett, így utólag azt mondom, szerencsére.

Akivel egy olyan témát nem lehet megbeszélni, ami a másiknak fontos, ott a megfelelő alap hiányzik egy olyan kapcsolathoz, ahol vannak közös célok.

42 évesen kezdeni el kapiskálni, hogy miért nem lett családod?Hogy is mondjam... Hibáztathattam volna őt, de igazából én voltam az oka, hogy nem léptem idejében, ha láttam, hogy nem arra tart az életem, amerre szeretném.

2021. jan. 10. 10:02
 14/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom, pedig mondogatta a házasságot. Nem tudom, majd lesz valahogy.
2021. jan. 10. 10:24
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
Valahogy biztosan, de az neked elég?
2021. jan. 10. 10:27
 16/39 A kérdező kommentje:
Nem védeni akarom, tény kihúztam most a gyufát. Arról én sem tehetek, hogy vágyok olyan kapcsolatra, hogy feleség legyek, ne csak barátnő. Kiégtem mág nagyon a sok várakozásban, pedig vele még nem sok ideje vagyok együtt. Hát nem tudom, mi legyen.
2021. jan. 10. 10:31
 17/39 A kérdező kommentje:
Tegnap mikor beszéltünk telefonon, azt mondta ő is elcseszte és én is. Még most sem zár ki semmit, csak fejezzem be ezt, ert ő nyomásnak érzi.
2021. jan. 10. 10:32
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
16# ez a baj, hogy vele nem sok ideje vagy együtt. Nem ő tehet róla és nem tudod rajta behozni a lemaradást. Minél jobban erölteted annál inkább menekül, mert ő meg most lett szabad, elvált. Én sem mennék újra férjhez, lehet ő is így van vele.
2021. jan. 10. 10:34
 19/39 anonim ***** válasza:
94%

Aha. Aztán kicsit rendeződnek a dolgok minden süti...és megint elkezd motoszkálni a fejedben a gondolat. Hetekig ,hónapokig várakozol mert nem akarod elrontani, hogy most jó...Aztán jön egy hullámvölgy, felhozod a témát és újra beültök a hintába.

Ezt lehet játszani egy egész életen át. Aztán sajnálkozni, hogy nem tettél érte akkor, amikor még lett volna időd.

Végül csak kilépsz. Ő meg megnősül egy éven belül, mert jön a gyerek. És te fogod átverve érezni magad.

2021. jan. 10. 10:37
 20/39 anonim ***** válasza:
62%

Ne követelőzz. Így tényleg nyomás teszel rá. Nem kötelező a hátasság. Sok nő azzá teszi.

Ha neked ennyire fontos, hagyd ott. Keresgélj... Lehet, hogy a 16.partnered elvesz 3 hónapon belül. S még csak 45 éves leszel.

A másik. Ha muszájból megfog gyűrűzni. Mindig hozzád vághatja, hogy te akartad. S milyen igaza lesz.

Mi 3 év együttélés után házasodtunk össze. Akkor a feleségem egyszer egy reggel csak úgy megkérdezte, hogy összeházasodunk e. Igent mondtam... 28.éve. De nem fenyegetett, nem követelőzködött stb.

2021. jan. 10. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!