Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatja a párom azt, hogy csak úgy szeressem, ne beszéljünk se házasságról sem semmiről , mert ő csak hiánypótlónak érzi így magát?
Szerintem ez a pasi nincs kész egy újabb házasságra, lehet soha nem is lesz. Én magamból indulok ki. Egyszer megégettem magam már, így eldöntöttem, hogy soha többé nem megyek férjhez újra. De nem is hittegettem senkit amíg próbálkoztam anno a társkereséssel. Egyedül vagyok és ez már így is marad. Elvesztettem a hitemet az emberekben, a kapcsolatokban, házasságban. Egyedül nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, és vidámabb is.
Ebből a kapcsolatból nem lesz házasság kérdező. Ő csak elvan veled, és neki ennyi elég. Neked kell lépned, ha ennyire fontos, hogy férjhez menj. Rá hiába vársz. Sem szakítani, sem elvenni nem fog. Neki így kényelmes.
Engedd el ezt a dolgot, ha valóban családot akarsz.
28 évesen kezdtem egy kapcsolatot, úgy hogy mi, mint barátok ismertük egymást. Tudta, hogy nekem fontos "a papír "...
Vagy hét évre rá sikerült "kierőszakolnom " az esküvőt. De már elváltunk.
Gyerek nem lett, így utólag azt mondom, szerencsére.
Akivel egy olyan témát nem lehet megbeszélni, ami a másiknak fontos, ott a megfelelő alap hiányzik egy olyan kapcsolathoz, ahol vannak közös célok.
42 évesen kezdeni el kapiskálni, hogy miért nem lett családod?Hogy is mondjam... Hibáztathattam volna őt, de igazából én voltam az oka, hogy nem léptem idejében, ha láttam, hogy nem arra tart az életem, amerre szeretném.
Aha. Aztán kicsit rendeződnek a dolgok minden süti...és megint elkezd motoszkálni a fejedben a gondolat. Hetekig ,hónapokig várakozol mert nem akarod elrontani, hogy most jó...Aztán jön egy hullámvölgy, felhozod a témát és újra beültök a hintába.
Ezt lehet játszani egy egész életen át. Aztán sajnálkozni, hogy nem tettél érte akkor, amikor még lett volna időd.
Végül csak kilépsz. Ő meg megnősül egy éven belül, mert jön a gyerek. És te fogod átverve érezni magad.
Ne követelőzz. Így tényleg nyomás teszel rá. Nem kötelező a hátasság. Sok nő azzá teszi.
Ha neked ennyire fontos, hagyd ott. Keresgélj... Lehet, hogy a 16.partnered elvesz 3 hónapon belül. S még csak 45 éves leszel.
A másik. Ha muszájból megfog gyűrűzni. Mindig hozzád vághatja, hogy te akartad. S milyen igaza lesz.
Mi 3 év együttélés után házasodtunk össze. Akkor a feleségem egyszer egy reggel csak úgy megkérdezte, hogy összeházasodunk e. Igent mondtam... 28.éve. De nem fenyegetett, nem követelőzködött stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!