Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe. Elmondjam a feleségemnek?
Röviden: néhány hónapja járunk össze. Hat évvel fiatalabb mint én. Vonzalommal és iszonyatosan jó szexszel indult, mára elég brutális szerelem lett belőle. A feleségemnek minden mozzanata idegesít, már igyekszem csak a minimális időt otthon lenni.
Viszont bűntudatom van. És nem tudom a szerelem elég ok-e a válásra. És nem tudom a feleségem akarná-e tudni, hogy van valakim. Régebben ez vicceskedve előkerült és akkor azt mondta, hogy nem akarná tudni, de valamiért úgy érzem ez nem volt egy komoly kijelentés.
Van egy 14 éves fiunk és egy 12 éves lányunk. Nem tudom mi a nagyobb bátorság: maradni vagy menni. Nem akarok rossz példa lenni számukra, de nem tudom már, hogy mi a rosszabb példa? Egy bánatos, depressziós apa vagy egy apa, aki elvált és így elhagyta a családját?
Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy döntött és miért? Hogyan él most?
43, férfi
Nos, még egyszer. Tapasztalatokat kérdeztél, én azt írtam le.
Négyes pont.
Mire elváltam, annyi vergődés volt, hogy a szeretői kapcsolat is tönkrement.
Ez az igazság.
Félreértettelek. Köszönöm a választ! Nálunk szerintem nem lenne nagy vergődés, az anyagi rész tisztázott, ami meg nem, azt nyilván meghagynám neki. Mint férfi nem kellek neki, gondolom ez kiderült.
A szeretőd mit nehezményezett?
Kicsit hosszabb, de a lényeg: minden, ismétlem minden nővel nagyon könnyű megegyezni, csak nagyon nagy többségük mást mond.
A szerető azt, hogy miért nem szakítom meg a családdal AZ ÖSSZES kapcsolatot, mert az a normális szerinte.
Az exnej meg mindig többet akart.
Ne így legyen, de Te leszel a csatatér, és nem fogja őket érdekelni a belső viharod.
Mindkettő nagy áldozat lesz. Te meg a szemét.
Ismétlenm, ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!