Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe. Elmondjam a feleségemnek?
Röviden: néhány hónapja járunk össze. Hat évvel fiatalabb mint én. Vonzalommal és iszonyatosan jó szexszel indult, mára elég brutális szerelem lett belőle. A feleségemnek minden mozzanata idegesít, már igyekszem csak a minimális időt otthon lenni.
Viszont bűntudatom van. És nem tudom a szerelem elég ok-e a válásra. És nem tudom a feleségem akarná-e tudni, hogy van valakim. Régebben ez vicceskedve előkerült és akkor azt mondta, hogy nem akarná tudni, de valamiért úgy érzem ez nem volt egy komoly kijelentés.
Van egy 14 éves fiunk és egy 12 éves lányunk. Nem tudom mi a nagyobb bátorság: maradni vagy menni. Nem akarok rossz példa lenni számukra, de nem tudom már, hogy mi a rosszabb példa? Egy bánatos, depressziós apa vagy egy apa, aki elvált és így elhagyta a családját?
Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy döntött és miért? Hogyan él most?
43, férfi
Bölcs döntés. Tényleg annak tartom. lesznek még hegyek és völgyek is, de ez az egyetlen út, ami előre visz.
A harmadikat választó, Ibsent és Móriczot javasló válaszoló
(szintén 43)
Nagyon jól tetted, még ha kicsit későn is. Békés válást! A barátnőd meg nyugodtan mutasd be nekik, persze ne most. Akik itt ismeretlenül osztják az észt, valószínűleg pont olyan "áldott jó asszonyok", mint a feleséged.
Érdekes.... Tuti az asszonynak nincs senkije? Mármint lehet, hogy csak veled nem kívánja a szexet.
Ez a szeretős dolog pedig ingoványos talaj.... A szerető komolyan gondolja veled, vagy elég neki ennyi? Lehet (szerintem tuti) csak fellángoltál, az újdonság, a sex, stb. De mint feljebb is írták, az nő a ki 30 X évesen egyedül van, az hidd el, hogy nem véletlen. A normális ember társas lény, bla bla bla nem akar gyereket.... De társat sem??? Senkit sem? Jó neki másod hegedűsnek lenni???
Kicsit húzd meg magad, dugjatok, de szerintem várj még a kitálalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!