Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe. Elmondjam a feleségemnek?
Röviden: néhány hónapja járunk össze. Hat évvel fiatalabb mint én. Vonzalommal és iszonyatosan jó szexszel indult, mára elég brutális szerelem lett belőle. A feleségemnek minden mozzanata idegesít, már igyekszem csak a minimális időt otthon lenni.
Viszont bűntudatom van. És nem tudom a szerelem elég ok-e a válásra. És nem tudom a feleségem akarná-e tudni, hogy van valakim. Régebben ez vicceskedve előkerült és akkor azt mondta, hogy nem akarná tudni, de valamiért úgy érzem ez nem volt egy komoly kijelentés.
Van egy 14 éves fiunk és egy 12 éves lányunk. Nem tudom mi a nagyobb bátorság: maradni vagy menni. Nem akarok rossz példa lenni számukra, de nem tudom már, hogy mi a rosszabb példa? Egy bánatos, depressziós apa vagy egy apa, aki elvált és így elhagyta a családját?
Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy döntött és miért? Hogyan él most?
43, férfi
Nekem is az az érzésem, hogy nő a Kérdező. Pedig támogattam.
Az állatvédő szuperszerető már too much kategória:).
Az en ferjem meselte, hogy az elso felesege idejen (en a második feleség voltam, már özvegy) beleszeretett egy nőbe. Ezen teljesen ledobbentem, foleg azon,hogy a nővel valo viszonyt az elődöm végig szenvedte. Ha velem torténik meg,elválok. Az is megrenditett, ahogy az elso feleseg ekkor lellkileg szenvedett.
Errol a masik nővel valo szerelmi viszonyt házasságkötésünk után mesélte.
Nwm firtattam a történetet, mert nem akartam hallani,igy is maga az, hogy "egyszer beleszerettem egy másik nőbe a feleségem mellett" is ledöbbentett.
A nőt tudom,ki volt,pedig a férjem nem mondta, nem kérdeztem.
Az tény,hogy az első feleség 12 évvel idosebb volt a férjemnél,raadásul sulyos beteg is lett, tehát mint nő önhibáján kivul nem tudta jól megtartani a férjét/késobb az én ferjem lett.
Mire a ferjem es en megismerkedtunk, az a nő már nem volt képben,nem is ismertem
A ferjem ugyanakkor az elso felesege halala miatt teljesen kiborult (mások mesélték), pedig varhato volt, hogy meghal, súlyos beteg volt.
Mivel kiakadtam a sztorin,hogy masik nobe beleszeretett a ferjem az elso felesége mellett, nem firtattam a sztorit,nem birtam volna hallani,még ha nem engem érintett is, így azt sem tudom, miért nem a másik nőt választotta és miért maradt a felesege mellett.
Azt is tudom (mashonnan,nem a ferjemtol), hogy nagyon intenziv viszonya volta nővel,akkor aposomék is kikészultek ettől.
Mindezt mennyi idővel azután tudtad meg, hogy megismerted?
Lehetséges, de méginkább azért is érdekes, mert alapvetően ez egy olyan információ a másikról, akivel összeköti az ember az életét, ami elgondolkodtató, hogy biztosan ilyen társat keresek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!