Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti mennyire ragaszkodtok ahhoz,hogy a párotok elvegyen felesègül?
Figyelt kérdés
40 fölötti nő vagyok,ès 17 èv alatt kètt èlettársi próbálkozásom volt.Tehát nem voltam házas,de mind a kèt kapcsolatból született gyermek.Vannak most is olyan nèzetek,melyek szerint az ad teljes biztonságot egy nőnek,ha házas,meg az előzővel is házasodni kellett volna,de nem akartak csak èlettársi kapcsolatot.A párommal 2 ève leszünk együtt,ès most kezdtünk mèg összeköltözèsről beszèlni. Sokan próbálnak faggatni,hogy mièrt nem jegyeztük el egymást.Valahol úgy èrzem bármennyire is felnőttek vagyunk,inkább nem ugrok bele.Lehet az előzmènyek miatt vagyok megfontolt.2020. dec. 16. 11:11
1/20 anonim válasza:
Soha nem érdekelt a házasság, csak azért mentem férjhez mert a férjemnek ez fontos volt, én meg szeretem annyira, hogy a kedvéért aláírtam azt a papírt. Ha rajtam múlt volna soha nem megyek férjhez és most sem tartom semmivel többnek a kapcsolatunkat, mint előtte, ugyanolyan komolyan gondoltam a közös életünket mielőtt egyáltalán feljött volna a téma. Most jogi kerete lett és kész, semmi más nem változott.
2/20 anonim válasza:
szoval 40+ van ket kantol is porontyod, es meg igy is talaltal magadnak egy uj balekot. Valamit nagyon tudhatsz...
3/20 A kérdező kommentje:
Ja!
2020. dec. 16. 11:28
4/20 anonim válasza:
Nekem fontos volt, de nem hiszek benne, hogy a házasság képes megjavítani vagy megmenteni egy kapcsolatot. Ha mindkét pároddal szétmentetek, akkor a házasság sem tartott volna össze.
5/20 anonim válasza:
Hát igazából mivel vagy hátrányba ahhoz képest mintha elvaltal volna kétszer? 10+ éves kapcsolatoknal ugyanolyan rossz.
6/20 anonim válasza:
#5 Eleg nagy hatranyban van, mert mindket kapcsolatobol lehetett volna zsetont akasztani...
7/20 anonim válasza:
Na igen ilyenkor jön elő hogy milyen naiv vagyok... (5-os)
9/20 anonim válasza:
Ragaszkodom hozzá. Meghittebb. Hiszem, hogy aki szeret annak ez nem esik nehezére, akkor se, ha amúgy neki nem top cél.
10/20 anonim válasza:
Szülni csak házasságban fopgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!