Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom a házassághoz?
Nem hülyeség, hogy ragaszkodsz a házassághoz, ez a legtermészetesebb dolog két FELNŐTT és FELELŐS ember között.
Kérdés, hogy a partnered elég érett, vagy felnőtt-e egy ilyen feladathoz.
Én mondjuk gyereket biztosan nem vállaltam volna házasságon kívül, és nem magam miatt, hanem a gyerekem miatt.
Ritkán kötök ebbe bele, de "A válaszíró 11%-ban hasznos válaszokat ad." :D Nem véletlen :D
Mi ez a duma amúgy #2-es? 1974 előttről írsz? Kádár bácsi egészsége hogy szolgál?
Igazából nem értem, hogy amikor már valaki együtt él a másikkal évek óta, és van gyerek, akkor már minek. Abszolút házasságpárti vagyok, de annak a helye valahol a néhány év együttjárás/élés után, gyerekvállalás előtt van. Ez ugyanis egy (újabb) jelzés, hogy a szándék komoly, összekötöm az illetővel az életem, vele szeretnék családot. Nekem ezt jelenti egy esküvő, legyen kéttanús vagy gigalagzi. Ha már minden megvan, és ott a gyerek, akkor okafogyottá válik az egész. De ez az én véleményem, mert egyre gyakrabban látom, hogy két óvodás gyerek után kezdi izgatni a párt a házasság gondolata valami rejtélyes módon...
Szóval kérdező, fogalmam sincs, hogy te miért szeretnéd, valószínűleg egy hiányérzeted van emiatt, és most pótolnád.
Ne haragudj, kedves 3-as, de házasságon kívül én sem szülnék. Ez a férfi mit akar? Ingyensz.e.x van, kaja van, a gatyái ki vannak mosva, de a nő, aki gyereket szült neki, nem ér annyit, hogy feleségül vegye? WTF???
A kérdező amint látod, szeretne esküvőt. Én nem azt mondom, hogy ne lehetne együtt élni, gyereket nevelni, ha egyik fél sem papírokat, de ezesetben a nő vágyik rá.
Tehát apukának gondolkodnia kellett volna egy picit korábban, és maradni agglegénynek, vagy egy vele hasonlóan gondolkodó, nagyon modern és nagy trendi nőt választani a gyermekei anyjának.
Sok nő viszont azért akar házaságot, hogy váláskor mint joker mutatassa be a papírt és vigyen mindent... Ahogy az az ócska r-banc Gábor Zsazsa mondta: „Jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát.”
Szóval max szerződéssel érdemes, hogy ne lehessen "finders keepers" módon mindent vinnie.
Egy fontos kérdést nem érintesz, kérdező,
mégpedig hogy ezt most találtad ki ezer év együttlét és a gyerek után, vagy próbáltál erről régebben is kommunikálni a pároddal? És ha nem, akkor megint csak le kell írnom: fel nem foghatom, hogy felnőtt emberek hogy töltenek együtt éveket úgy, hogy sosem beszélnek arról, mi a fontos nekik és mi nem a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!