Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsállható az a család, amelyben otthon anyuka melltartóban, bugyiban főz, mos, takarít, apuka pedig folyton belemarkol anyuka popsijába vagy simogatja a neje melleit a 18 éves nagyfiuk előtt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 12:06
1/19 anonim válasza:
Nem. Részemről ebből állna az, hogy nem csak valakivel random megszokásból vagyok együtt, hanem tényleg van még tűz sok év után is.
2/19 anonim válasza:
Osztom az első hozzászóló véleményét. Csak olyan helyeken furcsa, ahol nincs már szenvedély.
Nálatok kérdező, ez a szitu?
3/19 anonim válasza:
Azt a tüzet gyerek előtt egy-egy finom csókkal is lehet mutatni, nem kell apuka az anyuka intim részeit fogdossa.
4/19 anonim válasza:
Azért a gyerek előtti mellsimogatást túlzásnak érzem.
OK, hogy van szenvedély, de pl. egy temetésen sem smárol az ember a szerelmével. (nyilván a példa túlzó)
5/19 anonim válasza:
engem gyerekként zavart volna azt tudom. anyám volt hogy nem öltözött fel rendesen és utáltam ezt.
6/19 anonim válasza:
Ez addig oké, amíg nem a gyerek/srác előtt csinálják.
8/19 anonim válasza:
Anyum gyakran meztelenkedik itthon. Nálunk ez annyira nem tabu. Vanbhogy apa megsímogatja itt ott. Pláne mikor azt hiszik nem látjuk tesómmal. Elég hangosak is szoktak lenni néha. 24L
9/19 anonim válasza:
#8: Lennék a pasid, élvezet lehet nálad lógni! :D
Amúgy ja, van, ahol ilyen nyitottan kezelik a helyzetet.
10/19 anonim válasza:
Bugyi/melltartó mondjuk ha épp meleg van, akkor nem különb azért, mint ha fürdőruhában lenne. Puszi, ölelés belefér, a többi kissé ordenáré. De hát valakit az sem zavar, ha egy egész villamos nézi, míg ő hosszan és látványosan kifejezi, hogy milyen felajzott, szóval biztos van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!