Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A feleségem kapott ma egy régebbi kicsi autót az apjától aki megunta hogy egy ideje ő viszi oviba a kislányunkat.Mindig is volt saját kocsink most is van.Én másik városban dolgozom reggel 6 körül megyek délután jövök.Nem volt ebből gond soha mert a feleségem nagyon fél vezetni.A munkahelyéig elmegy ami 3 utcára van a házunktól de ennyi.Messzebbre nem tud menni.Ő délután 6 ra jár kb. éjfélig tehát pont jól meg is tudtuk oldani nagyon jól ki tudjuk használni az autónkat.Tudtunk volna venni eddig is egy ilyen kaliberű kocsit (fél milla) de megbeszéltük hogy teljesen felesleges kihasználatlan lesz + 2 kocsi fenntartása nekünk magas szint lesz.Mondta a feleségem hogy ma megmondja az apjának hogy ne vegye meg vagy pedig max.magának (az ővé folyton lerobban) Én itt lezártnak tekintettem ezt a dolgot.Ma hazajött a feleségem ezzel az autóval nagy vidáman hogy de jó van még egy kocsink...Nagyon összevesztünk.Nekem bas..a a férfiasságom hogy ott lesz még egy autó a kertben amit nem mi fizettünk ki, amiért nem dolgoztunk meg, amit nem mi választottunk ki .Gőzöm sincs milyen műszaki állapotban lehet , semmit nem tudok róla.Bass.a a csőröm az is hogy apósom fizette ki aki az a fajta ha nálunk jár elmondja hogy a tüzelőfa amit keresztbe raktam azt hosszára kellett volna a cserepek rosszul állnak a háztetőn a fatárolómban kupi van a fű pedig lassabban nő mint kellene.Egy bográcsozás után pár sör után elmondta nekem hogy én nem tartozok az ő családjába és hogy egyetlen veje sem fogja az ő "vagyonát" megkaparintani (az egyetlen veje vagyok :).Ezt mondta mikor 10 éve voltunk együtt.Mind1 egyébként emberi a viszonyunk csak olyan hűvös semmilyen.Itthon pedig ahhoz vagyok szokva hogy ami van a kertbe vagy a házba az a saját tulajdonunk tudom mi mennyibe kerül mikor vettük saját erőnkből van ott.Én 34/F feleségem 31/N.Most ez a kocsi olyan itt mint egy ufo.Pontosan nem tudni hogy került ide azt sem hogy pontosan kié.Bocsi nagyon hosszú lett.Jó éjt nektek.

2020. okt. 26. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Örulj neki, h kaptok segitseget...
2020. okt. 26. 18:33
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha fél vezetni az asszonyod az szerintem nem csak magukat veszélyezteti, hanem másokat is és ezt nem igaz nem tudta megmondani az apjának, hogy "fater ne vegyél nekem kocsit, mert félek vezetni és lehet baj lesz belőle"... ha ezután is vett volna neki, ha így bevallja, akkor az milyen apa?
2020. okt. 26. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

- ha gazdaságilag nem éri meg adjátok el

- ha a feleséged örül neki, akarja használni nagyobb távokhoz a jövőben és fenntudjatok tartani akkor tartsátok meg

- az gáz ha ez az egész mizéria azért van mert bassza a "férfiasságodat" csak ezért nem kéne eladni és új autót választani, ha ez a felesegedé és ő örül neki

- az gáz ha ezt az após csak azért vette, hogy felcsesszen

- gáz ha a feleséged csak azert hozta haza, mert az apjanak nem tudott nemet mondani

- az gáz ha a feleséged nem tudja megbeszélni veled, hogy nagyobb szabadságot akar a vezetésben meg az élet egyeb területein, vagy azért fel a vezetestől mert kritizálod

- az gáz ha a feleséged gyáva, tapasztalatlan sofőr, de csak azért fog most kilépni a komfortzónájából mert apuci azt mondta

Mit mondott a feleséged mikor veszekedtetek? Akarja használni, el akarja adni, mit szeretne? Mivel győzte meg az apja, hogy neki az az kocsi kell? Vagy csak elfogadta, hogy ne legyen perpatvar a családban?

2020. okt. 26. 18:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A férfiassággal kapcsolatos gondon lehetne a legkönnyebben átlépni, azzal hogy elfogadod hogy saját akarata van a feleségednek és támogatod a boldogságát (ahogy ő is támogatott eddig téged). Megértem a problémád és az apóssal való ellenállást, de ez a sztori ne rólad szóljon - ő örült a kocsinak, lehet bíztatni hogy használja bátrabban és merjen 3 utcánál tovább is menni. Ismeretlenként arra gyanakszom, hogy inkább a te tulajdonodnak gondolta az autót és ezért nem akarta használni.

Amit azonnal át kell beszélni és nézni, az a fenntartási költségek és hogy milyen hatással van ez a háztartásra. Ki kell számolni hogy fogtok kijönni két kocsival, egyáltalán meglehet-e engedni magatoknak és tényleg szükség van-e rá. Ha nehézkes a fenntartás, ahogy azt előtte már számoltátok, akkor nincs mit tenni, nem tudjátok megtartani. Ezeket mind át kell nyálazni és érvelni, anélkül hogy azt érezné hogy neki akarnál rosszat.

2020. okt. 26. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mint egy ufó...ez tetszik. :D

Egyébként megértelek. Én is szeretem, hogy magunknak teremtettük meg amink van. Nem is értem az olyanokat, akik boldogan élnek a szülőktől kapott lakásban meg mindenben. Biztos jó lehet, meg kényelmes, mindent megkapni, semmiért sem megdolgozni, de sokkal nagyobb öröm mikor valamit saját erőből sikerül megteremteni. Főleg ha olyan az adakozó kedvű amilyennek leírtad.

Csak kicsit megnézve feleséged szemszögéből...neki az édesapja. Biztos nagy öröm neki, hogy tőle kaptátok, biztos nagy öröm az apósodnak, hogy a lányának adhatott, mert sokszor akármilyen is az a szülő, a gyerek számára csak a szülője.

...És írni akartam még valamit, csak férjem közbeszólt és elfelejtettem...

2020. okt. 26. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Müproblèma gazdagéknál ez kb. ennyi.
2020. okt. 26. 18:47
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Az apósod bizonyára segíteni akart a lányának.

A feleséged örült az ajándéknak.

Szerintem ennyire egyszerű -lenne- ez a történet.

Úgy tűnik, te viszont hiúsági kérdést csinálsz belőle.

(majd jusson eszedbe ez a sztori, ha valakinek jó szívvel ajándékot akarsz adni, és visszautasítja.)

2020. okt. 26. 19:00
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Kicsit tartottam tőle hogy leragadunk ott hogy miért kell kocsival menni az óvodába de szerencsére senki nem akadt fent ezen.Külön köszönöm mindenkinek.A vitánk során olyanokat mondott a párom

hogy inkább örüljünk neki hogy van meg hogy friss vizsgás , meg hogy pár éve a nővére is kapott egy hasonlót nincs ebben semmi ilyenek.A vita végére azt mondta a feleségem hogy holnap reggel visszaviszi az autót ha ez ilyen nagy gond de le volt biggyedve a szája.Elment dolgozni én meg megsajnáltam.Rossz érzésem van azóta.Az a baj ha leesik az első hó a kertből sem tud majd kiállni mi lessz akkor a forgalomba, féltem őt is másokat is.A válaszaitok is segítettek nem rontom el az örömét remélem nem járjuk meg.Úgy álltam a másik kocsival hogy beférjen mellé.Mindjárt felhívom hogy hozza akkor haza.Köszönöm a tanácsokat!Sziasztok!

2020. okt. 26. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
És most már a feleséged fogja vinni a gyereket az oviba? Mert ezzel szaladt te a hócipője apósodnak, amit meg is értek. Nem az ő feladata.
2020. okt. 26. 19:07
 10/15 A kérdező kommentje:
6 : Egyikünk családja sem gazdag még csak jómódú sem.Mi sem.Normálisan élünk ennyi.Én heti 6 napot dolgozok 8-9-10- órát naponta.Párom állandó éjszakás.Senki nem gazdag nem kell ítélkezni.
2020. okt. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!