Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A feleségem kapott ma egy régebbi kicsi autót az apjától aki megunta hogy egy ideje ő viszi oviba a kislányunkat.Mindig is volt saját kocsink most is van.Én másik városban dolgozom reggel 6 körül megyek délután jövök.Nem volt ebből gond soha mert a feleségem nagyon fél vezetni.A munkahelyéig elmegy ami 3 utcára van a házunktól de ennyi.Messzebbre nem tud menni.Ő délután 6 ra jár kb. éjfélig tehát pont jól meg is tudtuk oldani nagyon jól ki tudjuk használni az autónkat.Tudtunk volna venni eddig is egy ilyen kaliberű kocsit (fél milla) de megbeszéltük hogy teljesen felesleges kihasználatlan lesz + 2 kocsi fenntartása nekünk magas szint lesz.Mondta a feleségem hogy ma megmondja az apjának hogy ne vegye meg vagy pedig max.magának (az ővé folyton lerobban) Én itt lezártnak tekintettem ezt a dolgot.Ma hazajött a feleségem ezzel az autóval nagy vidáman hogy de jó van még egy kocsink...Nagyon összevesztünk.Nekem bas..a a férfiasságom hogy ott lesz még egy autó a kertben amit nem mi fizettünk ki, amiért nem dolgoztunk meg, amit nem mi választottunk ki .Gőzöm sincs milyen műszaki állapotban lehet , semmit nem tudok róla.Bass.a a csőröm az is hogy apósom fizette ki aki az a fajta ha nálunk jár elmondja hogy a tüzelőfa amit keresztbe raktam azt hosszára kellett volna a cserepek rosszul állnak a háztetőn a fatárolómban kupi van a fű pedig lassabban nő mint kellene.Egy bográcsozás után pár sör után elmondta nekem hogy én nem tartozok az ő családjába és hogy egyetlen veje sem fogja az ő "vagyonát" megkaparintani (az egyetlen veje vagyok :).Ezt mondta mikor 10 éve voltunk együtt.Mind1 egyébként emberi a viszonyunk csak olyan hűvös semmilyen.Itthon pedig ahhoz vagyok szokva hogy ami van a kertbe vagy a házba az a saját tulajdonunk tudom mi mennyibe kerül mikor vettük saját erőnkből van ott.Én 34/F feleségem 31/N.Most ez a kocsi olyan itt mint egy ufo.Pontosan nem tudni hogy került ide azt sem hogy pontosan kié.Bocsi nagyon hosszú lett.Jó éjt nektek.

2020. okt. 26. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most lenyelheted a békàt és boldoggà teheted az asszonyt vagy a sajàt büszkeségedet védve csak azért is lenyomod az apóst a feleséged boldogságàn àt... Nyilvàn ha nem tudjàtok fent tartani akkor el kell adni megbeszélni apóssal. Ha viszont fàj h az após pénze van benne akkor màr legalább a lànya (feleséged) élvezze ki és költse amire akarja,neked egy fillért sem kell abból hasznàlni ha nem akarod.
2020. okt. 26. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:

"Az a baj ha leesik az első hó a kertből sem tud majd kiállni mi lessz akkor a forgalomba, féltem őt is másokat is."

Ehhez annyit, hogy egyrészt felnőtt ember, másrészt a vezetés is olyan, hogy hosszú évek kellenek egy jó szint eléréséhez és még évtizedek után is jöhetnek meglepetések, új helyzetek. Mindenki hibázik és azokból tanul, fokozatosan egyre jobb lesz. A vezetésre különösen igaz ez, a hibák által rögzülnek be a megfelelő döntések.

Ez olyan, mint mikor egy gyereket valaki annyira óv, hogy nem engedi másokkal beszélni se, mert mi lesz ha bántják. Pedig az is kell hogy fejlődjön és ne legyen hiszékeny vagy naív, ne higgye azt hogy azért piszkálják mert vele van gond. Minél többet vezet és gyakorlottabb lesz, annál nagyobb önbizalommal fog menni neki.

2020. okt. 26. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

10! Nem ítélkeztem, a véleményünket kérted az enyém ez, hogy müprobléma gazdagéknál.

Meg most az mióta extra, hogy valaki dolgozik, csak kérdem?

2020. okt. 26. 21:34
 14/15 Andi80018 ***** válasza:
89%

Ő, bocsánat az offért, de ha te nem vagy otthon reggel, a feleséged pedig gondolom alszik, mivel éjszakásból ment haza, akkor ha van is autó, ki viszi el a gyereket oviba?

Egyébként, ha nem akar vezetni, akkor ezért a pár utcáért felesleges a második kocsi. Illetve, az a gond, ha elfogadjátok az apuka segítségét, akkor úgy érzi, bele is szólhat az életetekbe. Szerintem erről kéne beszélni a feleségeddel, illetve, hogy neked elég degradáló, hogy lenéz az após. Lehet nem kéne őt ennyire bevonni az életetekbe.

2020. okt. 27. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a nőcske annyira sz.rba se vesz,hogy otthon megbeszélitek, hogy szól az apjának, hogy kösz, de nem kell a kocsi és a megbeszéléseteket letojva teljesen mást csinál, mint amiben megegyeztetek? Máskor is így viselkedik,más dolgokban is figyeljen kívül hagyja, nem érdekli a véleményed és hogy mit beszéltek meg? Majd ezután ez lesz akkor a normális ezentúl nálatok? Mert, akkor minek ezzel bármit megbeszélni, ha egyedülállónak érzi magát és dönt egyedül, sőt a másik ellenében? Vagy csak inkompetensnek tart, hisz eddig se tudtad megoldani, hogy két kocsi legyen, az apjára szorul a család segítségért, nélküle nélkülözés lenne? És most még úgy is állít haza, hogy a képedbe röhög, hogy de jó, van még egy kocsinak, fenntartani nem tudja, de van és nem érdekelte, mi a véleményed, ő csakazert is elfogadta bibibi, nekem van igazam csakazert is? Kinek a nevén van az autó? Ki fizeti a fenntartását, ha írtad, hogy nektek két kocsi fenntartása most sok lenne? Ha após, mit kér cserébe? Ha nem tudja fizetni már,vagy meggondolja magát, mint az oviba fuvarozassal kapcsolatban, akkor mi lesz akkor? Após belustult és már nyűg az unoka, hogy hurcolászni kell, inkább költ kocsira, csak dobja le valahogy magáról a "feladat terhét"? Amúgy miért kellett a nagypapát bevonni a mindennapos óvodába jutásba, anyuka miért nem volt képes eddig önállóan megoldani miért szorult azok a nagypapa segítségre?
2020. okt. 29. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!