Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, két gyerekkel, elemehtek a barátaimmal kikapcsolódni?
Sziasztok!
Az a kérdésem ,hogy feleségem, akinek nincsenek barátai, nem nézi jó szemmel, ha heti egyszer-kétszer egyetlen egy barátommal (én is antiszociális voltam mindig is, de a srác mondhatni sorstárs) elmegyünk beszélgetni, vagy sportolni valamit.
A családdal foglalkozom, a családnak élek, feleségem sem hanyagolom el, a gyerekeket sem.
Kiveszem a részem a házimunkában, fürdetek, mosok, főzök, mosogatok, mert neki "nincs ideje a kisebbik gyerek mellett semmire".
Ha kimegyek nélkülük az udvarra a saját dolgomat csinálni, akkor is "hiszti" van, mert direkt otthagyom őket, nem akarok velük lenni. Ellenben ha a kutya végterméke az udvaron van, akkor azért kapok, ha kupi marad az udvaron azért kapok.
De a lényeg... van-e joga egy férjnek ,egy családos embernek heti 2-szer 1-2-3 órát a család nélkül kimozdulnia egy barátjával? Főleg, hogy hívtuk feleségemet is! Csak nem akar jönni...
27/f
En elengedlek.
Amugy ez baromi gaz. Az is az lenne, ha te nem engedned. A nemeket felreteve gaz...
Szerintem gáz, én úgy gondolom, attól még lehet saját életünk, hogy kapcsolatunk van. Én majd minden este eljárok futni fél egy órát, addig a gyerek párommal van, párom minden második szombat délután barátokkal modellezik. Kell, hogy legyen az embernek privát tere, különben megbolondul.
Egyedül a vasárnapból nem engedek, az a családé, közös program ilyesmik, de sose volt ebből vita.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen igen, ehhez neki is joga van, sőt! Őt is hívtuk kikapcsolódni ,beszélgetni, kávézni, ilyenek. De nem, mert...és valami kifogás, ami hülyeség.
Itt nem veled van a baj, hanem a feleségeddel, és nem is kicsi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!