Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kassza esetén van olyan is, hogy a férj fizetése a felesége számlájára érkezik? Ez rossz ötlet vagy, ti mit szólnátok ehhez?
Én a feleség vagyok. Tavaly házasodtunk, utána besétáltunk a bankba, ott mondták h ez a helyzet. Mivel az én számlámhoz hitel is van, ezért azt nem lehetne megszüntetni, csak a férjemét.
Férjem viszont kiakadt, h nem az ő nevén lesz a számla.
Azóta nem is foglalkoztunk a dologgal, most újra előjött az ötlet, h közös számla kéne.
Az utalgatást próbáltuk de az se volt jó. Ha hó végén volt h nekem kellett visszautalni, mert az ő pénze előbb fogyott el, és akkor már duplán vesztettünk az utalási díjakon. Viszont amikor megkérem bevásárlás előtt h utaljon, elfelejti, és akkor meg ott állok h nem tudok fizetni a boltban.
Nektek pénzügyi tudatosság kellene, esetleg egy új állás, nem közös számla.
Dolgozó, felnőtt emberek vagytok, hó végén mindketten mégis el tudtok oda jutni, hogy nincs egy vasatok sem.
Készpénz megoldás lehet, mindketten felveszitek a havi 150-et ingyen és egymás kezébe nyomjátok, ha szükséges. Ingyen.
"Dolgozó, felnőtt emberek vagytok, hó végén mindketten mégis el tudtok oda jutni, hogy nincs egy vasatok sem."
Nekem van megtakarításom. Viszont nem szeretek hozzá nyúlni (értelemszerűen). Azért hitellel nehéz kimatekozni, hogy maradjon hónap végére. És nem farhátat veszünk, hanem olyan dolgokat amiket a férjem szeret, szóval ha magamra költenék csak, fele ennyiből jönnék ki.
Neki viszont nincs megtakarítása, és van h lenullázza a számláját.
Készpénz volt a megoldás egy ideig, de már elegem van belőle. Mostanában amúgyse előnyös készpénzzel fizetni...
Nálunk ez így működik tizensok éve. Mindkettőnknek kártya, és banki intézésre jogosultság. Netbank csak nekem, de azt én is szoktam intézni, persze mindketten tudjuk, hogy állunk a számlán.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!