Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan működnek azok a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működnek azok a kapcsolatok, ahol több éven át az egyik félnek jóval kevesebb bevétele van, mint a másiknak?

Figyelt kérdés
Eleinte volt a gyed, gyes. Azóta azt hallgatom, hogy kevés amit kapok, lúzer vagyok, mert nem tudok jobban keresni. Azért nem haladunk az életünkben és nem jutunk egyről kettőre, mert nekem kevés a fizetésem és igy ne akarjak már beleszólnil, hogy mi hogyan legyen, hogy mit akarok csak akkor mondjam, ha van a hátam mögött hozzá keret is, tudok hozzátenni és szégyen vagyok a gyerekekre.Ha többet keresnék, több pénzünk lenne és akkor tudnánk venni nagyobb lakást, jobb autót és lennének figyelembe véve az elképzelések.
2020. okt. 24. 08:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Miért van igaza?
2020. okt. 25. 10:08
 22/32 A kérdező kommentje:
Mennyi a fizud?
2020. okt. 25. 10:09
 23/32 A kérdező kommentje:
Hány ft fizetéstől jogos a beleszólás a család dolgaiba, hány ft-ig kell kussolni és meghunyászkodni? Vagy a két fél fizujának arányától függ?
2020. okt. 25. 10:11
 24/32 anonim ***** válasza:
Mert egy gyereket nem elég megcsinálni hanem el is kell tartani. Azért azt te sem várhatod, hogy szegény férjed gürcöljön és idegeskedjen, hogy eltartson mindenkit. Nem vagy gyerek, hanem szülő vagy, ami azt jelenti, hogy felelősséget vállalsz egy másik emberért. Szülői kötelességed, hogy te is dolgozz. Már nem a régi időkben vagyunk. Egyenjogúság van, szóval élvezd.
2020. okt. 25. 10:12
 25/32 A kérdező kommentje:
Én dolgozom.
2020. okt. 25. 10:13
 26/32 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem értem mit pattog a férjed, ha többet keresel meg az lesz a baja.
2020. okt. 25. 10:17
 27/32 anonim ***** válasza:
Ennyiből ő is kereshetne még többet és vehetne lamborghinit vagy amit akar.
2020. okt. 25. 10:19
 28/32 anonim ***** válasza:
Gondolom kapcsolat előtt is hasonlóképpen kerestél, így szerintem a férjed szimplán beléd akar rúgni fizetésedtől függetlenül, rajtad vezeti le a feszültséget. Ugyanakkor ha ennyire keveset kerestek, hogy nem tudjátok megvenni amire szükség van, butaság volt gyereket vállalni.
2020. okt. 25. 15:15
 29/32 A kérdező kommentje:
Hol, hogyan lehet kapcsolatok nélkül normálisan fizető munkát vállalni, ahol tudok menni mellette reggel és délután normál időben az oviba?
2020. okt. 25. 15:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Bocs, de hiába tombolsz, ezt a gyerekvállalás előtt kell megkérdezni, és nem utána.

Ezzel a stílussal tárgyalsz a férjeddel is? Szánalmas.

2020. okt. 25. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!