Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan működnek azok a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működnek azok a kapcsolatok, ahol több éven át az egyik félnek jóval kevesebb bevétele van, mint a másiknak?

Figyelt kérdés
Eleinte volt a gyed, gyes. Azóta azt hallgatom, hogy kevés amit kapok, lúzer vagyok, mert nem tudok jobban keresni. Azért nem haladunk az életünkben és nem jutunk egyről kettőre, mert nekem kevés a fizetésem és igy ne akarjak már beleszólnil, hogy mi hogyan legyen, hogy mit akarok csak akkor mondjam, ha van a hátam mögött hozzá keret is, tudok hozzátenni és szégyen vagyok a gyerekekre.Ha többet keresnék, több pénzünk lenne és akkor tudnánk venni nagyobb lakást, jobb autót és lennének figyelembe véve az elképzelések.
2020. okt. 24. 08:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#7re ha így fogod fel, hogy elszúrom, akkor ja. De ha este dolgozom, akkor értelem szerűen nem tudom én fürdetni és elaltatni a gyerekeket. Igaz? Ha nem vagyok itthon, mert dolgozom, akkor nem tudok elpakolni vacsora után. Igaz? Ha hétvégén nem vagyok itthon, mert dolgozom, akkor nem tudom ellátni a gyerekeket. Igen, ezeket ilyenkor megcsinálja a férjem helyettem. Nem vár még rám este 10-11kor a mosogatás meg a konyhapult letörlése. A takarítással, mosással, főzéssel nagyon ritka, hogy elússzak. Kb.ha beteg vagyok, vagy ha olyan hét van, hogy minden napra jut valami délelőttre. Én ezt nem élem meg úgy, hogy elszúrnék bármit.
2020. okt. 24. 15:13
 12/32 A kérdező kommentje:
Gondolkodnod kellene írás előtt.
2020. okt. 24. 17:59
 13/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, Neked kellett volna megnézned, kinek szülsz gyereket.
2020. okt. 24. 19:16
 14/32 A kérdező kommentje:
Gondolkodni, gondolkodni!
2020. okt. 24. 20:47
 15/32 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj meg, de gyerek mellett szerintem is el kellene menned dolgozni.
2020. okt. 25. 06:00
 16/32 A kérdező kommentje:
Szóljál, hogy nyissanak bölcsit. Meg a sok kitartott nőnek, hogy a baba pár hetes korában hajintsák be a bölcsibe, ne otthon élősködjnek piocanként a dolgozó apa nyakán....vegye is fel a bölcsi a jelentkezőt,de ne vagyonokat kelljen fizetni, mert az államban is kell fizetni, nincs ingyenes bölcsi...találjon a kisgyerekes munkát, időben vigye és hozzá el a bölcsiből, hogy ne legyen bent sokat, mert akkor rászólnak a gondozók, hogy ezt nem lehet, de a munkahely is eltűrje, hogy időben jön be, bölcsi után és korán megy el, hogy oda érjen a bölcsibe..mondjuk cserébe bent tölti a teljes hétvégét,hogy ne azt lássák, hogy csak a markát tartja és, hogy az apa is csináljon valamit
2020. okt. 25. 07:26
 17/32 A kérdező kommentje:
A kérdés elolvasása után és a válasz előtt kéne gondolkodni, szöveget értelmezni, akkor nem úgy tűnne, hogy véletlen került ide az utolsó válasz.
2020. okt. 25. 07:28
 18/32 anonim ***** válasza:
50%
Aha, szóval büdös a munka. Már mindent értek
2020. okt. 25. 09:52
 19/32 A kérdező kommentje:
Azóta se sikerült olvasni és szövegetértelmezni.
2020. okt. 25. 09:55
 20/32 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem min vagy felháborodva ha a férjednek igaza van. Meg amúgy se a semmire szokás szülni.
2020. okt. 25. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!