Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felkeresnél egy olyan embert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeresnél egy olyan embert, akivel már lezártátok a kapcsolatotokat 1-2 hónapja, de még mindig nagyon hiányzik és szereted? Másodjára lehet működne?

Figyelt kérdés
Nem tudom ő mit szólna ehhez, egyáltalán jó ötlet e. Nem haragban váltunk el, érzések voltak.

2018. dec. 4. 23:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ miért lett vége a kapcsolatnak. Alapvetően én azt az oldalt támogatom, hogy nem jó az újramelegített leves. Meg kell érteni, fel kell dolgozni azokat a dolgokat amik miatt nem működött a kapcsolat, amik problémát okoztak. És önmagunkon kell változtatni valamennyit, hogy ezek a következő kapcsolatban már ne jelentsenek problémát. Ez 1-2 hónap alatt nem megy. Vissza lehet menni az exhez, de csak akkor ha mindketten kellő fejlődésen mentetek keresztül a szakítás óta. Ha pár héten belül megint visszaugrotok bele semmi nem fog változni. Amit x rossz hónap alatt nem tudtatok megfelelően megoldani, azt nem fogjátok tudni 2 hónap külön lét után sem.
2018. dec. 4. 23:18
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
1-2 hónap után nem valószínű. Fél év múlva lehet, hogy gondolkodnék rajta (feltéve, ha addig nem jön össze mással).
2018. dec. 4. 23:18
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

Egy próbát mindenképpen megér.

Én is megpróbáltam, de nem jött össze, mert már nem kíváncsi rám, ennek ellenére nem bánom, hogy megpróbáltam.

A visszautasítástól való félelem semmiképp se akadályozzon meg abban, hogy írsz neki. Meg amúgy semmilyen félelem.

Tedd, amit a szíved diktál.

2018. dec. 4. 23:19
 4/20 anonim ***** válasza:
68%

Csak a káposzta kommentek 3..2..1 😂

Szerintem igen hátha ő is hiányol téged. Hogy miért nem ment elsőre azt nem ìrtad le, de ha nem olyan vonumentális dolog akkor megérhet egy próbát.

2018. dec. 4. 23:20
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Ez az, amire nincs recept, kapcsolata válogatja. Nekem a válásomkor a bírónő mesélte, hogy volt olyan házaspár, akiket harmadjára választ szét, javasolta nekik, hogy lehetőleg többet ne házasodjanak :)
2018. dec. 5. 00:23
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem működne...fogadd el!
2018. dec. 5. 00:29
 7/20 A kérdező kommentje:

Most abban a kettős fázisban vagyok, mikor egyszer nagyon szeretném újrakezdeni vele mert szeretem, egyszer pedig nem. Emiatt lehet nem kellene elhamarkodott döntéseket hoznom, mert végülis nem véletlenül léptünk ki egymás életéből.

Meg lányként nem biztos hogy jó lenne ha írnék neki.

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. dec. 5. 01:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem keresném, így alakult, ez van.
2018. dec. 5. 07:50
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne írnál neki? Legrosszabb esetben egy jót beszélgettek, és esetleg sikerül mindkettőtök számára megnyugtatóan lezárni a dolgot. Jobb esetben lehet valami köztetek.

Az meg milyen butaság, hogy nőként nem írhatsz neki?! Te akarsz neki mondani valamit, neked kell keresned. Ha igazi férfi, tartani fogja magát ahhoz, amit megbeszéltetek, és akkor aztán várhatod, hogy ő keressen, mert nem fog.

2018. dec. 5. 18:42
 10/20 A kérdező kommentje:
Mindig rizikós az ilyen, lehet azóta mással van, elfelejtett, stb. Átgondolom, de köszi a véleményeket :)
2018. dec. 5. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!