Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők/ fiatal lányok! Ti meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/ fiatal lányok! Ti meddig bírjátok tűrni a barátotoknak, hogy tiszteletlen veletek és félválról veszi a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem keres titeket egész nap, ha megkérdezitek milyen napja volt vagy mit csinál, nem kérdez vissza, kedvtelen. De mégis veletek akar lenni, mert "szerelmes". Ha voltatok már ilyen helyzetben, mit csináltatok? Megbeszéltétek és jobbra fordult a dolog vagy veszett ügy?

2016. nov. 22. 14:45
 1/8 Nem mondod :D ***** válasza:
94%
Ha nem érdeklem, mert ez kb azt jelenti, akkor ne is jöjjön nekem azzal, hogy szerelmes. Nem voltam ilyen helyzetben, mert egyszerűen nem adtam fel az önbecsülésem!
2016. nov. 22. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Azt, hogy tiszteletlen, vagy félvállról veszi a kapcsolatot, 5 percig sem "tűröm el".

Viszont amiket írsz, számomra nem ebbe a kategóriába tartoznak. Bele is őrülnék, ha a párom egész nap keresne... Nem igénylem, hogy megkérdezze, milyen napom volt, ha valami mondanivalóm van, úgyis elmondom.

Néha pedig igenis kedvetlen, ha például munkahelyi, családi gondjai vannak. Emberből vagyunk, nekem is vannak rosszabb napjaim, ilyenkor meghallgatjuk és lelkileg támogatjuk egymást.

Nekem kicsit az az érzésem, hogy te azt szeretnéd, hogy körülötted forogjon a világ, és elégedetlen vagy, ha nem így van... közben meg lehet, hogy szegény párod ezerféleképpen próbálja kifejezni, hogy szeret, csak azokat nem veszed észre.

2016. nov. 22. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek a második válaszolóval, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni.
2016. nov. 22. 15:10
 4/8 anonim válasza:
23%

ebben az esetben nem érdemel meg téged, rengeteg kedves fiú lenne a helyedben, és azok lesnék minden kívánságodat.

ha ilyen viselkedést tanúsít, mint leírtál, még a barátja sem lenné, nemhogy a barátnője...

2016. nov. 22. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
A tiszteletlenséget nem sokáig tűrném, de az, amiket leírsz, hogy nem kérdezi meg, milyen napod volt, és kedvetlen, nem a tiszteletlenség jelei.
2016. nov. 22. 15:17
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
1-2szer betudom annak, hogy rossz passzban van, utána konfrontálódok, aztán meg lelépek és keresek jobbat.
2016. nov. 22. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:

semeddig se, ilyen pasi nem is kéne

ha mégis előfordulna az első ilyennél kidobnám

2016. nov. 22. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondd el neki élőben, hogy mi aggaszt. Ha nem változtat, akkor nincs értelme folytatni. Jártam így, de nem maradtam sokat ilyen helyzetben.
2016. nov. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!