Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is azt veszitek észre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is azt veszitek észre hogy a fiatal lányok többsége tiszteletlen, indulatos, s olyanok mint a fiúk 15 évvel ezelőtt? 19F

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy a fiatal lányokban nincs tisztelet, randin sokszor telefonon beszélgetnek baratnőjükkel, sokszor 2 hét alatt beadjak a derekuk a szexre, rengeteget káromkodnak, túlzottan válogatósak és elvárásaik túl magasok, többnyire alkalmatlanok hosszú kapcsolatra és alkalmira mennek, szexuális téren tájékozatlanok, önteltek és nagyképűek, nekik ne tetsző fiút bunkó módon utasítanak el, felszínesek, műveletlenek, külsőségekre mennek. (Tisztelet a kivételnek)

Itt vagyok 19 évesen, egy 1 éves kapcsolattal a hátam mögött, mégsem tudok kapcsolatot kialakítani mert egyszerűen ilyen a környezetemben a legtöbb korombeli lány, idösebbel szívesen összejönnék de nekik meg én nem kellek

2012. jún. 9. 15:58
 1/9 tetro ***** válasza:
te honnan tudod, hogy a fiúk milyen voltak 15évvel ezelőtt? :D
2012. jún. 9. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért van egy egyenletes, átlagos színvonalesés...
2012. jún. 9. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt vettem észre. Sajnos ez van :(
2012. jún. 9. 16:02
 4/9 hátezmiez? ***** válasza:
Ohh testvér:) Mintha magam látnám most, én teljesen átélem a nyomorod:)) Sajnos igen a velünk korban közel hozzáálló lányoknak az "apa" szerepet betöltő férfiak imponálnak. Sajnos némileg igényesnek tartom magam, de nem túlzottan szóval egészséges szinten, de mikor látom h sem írni sem olvasni nem tudsz csak baszni akar miközben alig 16 szerencsétlen... az ilyenektől már kezdek undorodni! Annyit tudok javasolni neked h próbálkozz korod béliekkel de minimum 17 évesekkel ők már némileg érettebbek és jobban kívánják a hosszútávú kapcsolatokat! Szóval ne az Ált. suli elé menj meló/suli után:) 21/F
2012. jún. 9. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Neveltetés és intelligencia kérdése...Próbálj olyan körökben mozogni,ahol más az értékrend!Hidd el,van ilyen!
2012. jún. 9. 16:12
 6/9 A kérdező kommentje:

16:12

Tudsz te ilyen helyet mondani? Megköszönném!

2012. jún. 9. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Mintha ti, srácok, nem adnátok egyre lejjebb... :)

Valóban igazad van, egyre több az ilyen csajszi, de ugyanakkor fogynak a normális fiúk is. Egyre kevesebb az olyan, akik udvarol, kedveskedik, nem azzal próbál fölszedni egy csajt, hogy "sunáználak" stb. És lehet mondani, hogy azért, mert ninc sigény rá. De igenis van! Csak sajnos ezt már nem igen veszik észre. Szóval kétoldalú a dolog. :)

17/L

17/l

2012. jún. 9. 16:46
 8/9 hátezmiez? ***** válasza:

7-es válaszoló:)

Csak keresni kell és találhatsz értelmes partnert, olyan helyes, okos, vicces és eszméletlenül jóképű srácot mint én:)))

2012. jún. 9. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Igazából bárhol találhatsz ilyen lányt...Azért nyilván ne kocsmában keresgélj.Észre lehet venni,ki milyen.

Kultúrkörökben biztosan találsz normális lányt.Pl.:kiállításokon,de akár még sportkörökben,edzéseken is.

2012. jún. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!