Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is azt veszitek észre hogy a fiatal lányok többsége tiszteletlen, indulatos, s olyanok mint a fiúk 15 évvel ezelőtt? 19F
Azt tapasztalom, hogy a fiatal lányokban nincs tisztelet, randin sokszor telefonon beszélgetnek baratnőjükkel, sokszor 2 hét alatt beadjak a derekuk a szexre, rengeteget káromkodnak, túlzottan válogatósak és elvárásaik túl magasok, többnyire alkalmatlanok hosszú kapcsolatra és alkalmira mennek, szexuális téren tájékozatlanok, önteltek és nagyképűek, nekik ne tetsző fiút bunkó módon utasítanak el, felszínesek, műveletlenek, külsőségekre mennek. (Tisztelet a kivételnek)
Itt vagyok 19 évesen, egy 1 éves kapcsolattal a hátam mögött, mégsem tudok kapcsolatot kialakítani mert egyszerűen ilyen a környezetemben a legtöbb korombeli lány, idösebbel szívesen összejönnék de nekik meg én nem kellek
16:12
Tudsz te ilyen helyet mondani? Megköszönném!
Mintha ti, srácok, nem adnátok egyre lejjebb... :)
Valóban igazad van, egyre több az ilyen csajszi, de ugyanakkor fogynak a normális fiúk is. Egyre kevesebb az olyan, akik udvarol, kedveskedik, nem azzal próbál fölszedni egy csajt, hogy "sunáználak" stb. És lehet mondani, hogy azért, mert ninc sigény rá. De igenis van! Csak sajnos ezt már nem igen veszik észre. Szóval kétoldalú a dolog. :)
17/L
17/l
7-es válaszoló:)
Csak keresni kell és találhatsz értelmes partnert, olyan helyes, okos, vicces és eszméletlenül jóképű srácot mint én:)))
5-ös vagyok.
Igazából bárhol találhatsz ilyen lányt...Azért nyilván ne kocsmában keresgélj.Észre lehet venni,ki milyen.
Kultúrkörökben biztosan találsz normális lányt.Pl.:kiállításokon,de akár még sportkörökben,edzéseken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!