Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kollégám lánya ilyen fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám lánya ilyen fiatalon képes lenne rá?

Figyelt kérdés
Legjobb cimborám és egyben kollégámmal napi szinten találkozunk a munkahelyen. Hetente többször is összejövünk vagy náluk vagy nálunk sörözni, dumálni, akár kockulni. Ő házas életet él, van felesége és egy 11 éves lányuk, nekem pedig barátnőm. Megesik, hogy nyaralni is eggyüt megyünk (Közel 4 éve ismerem mindhármójukat), ők hárman, én meg a barátnőm. Tegnap is egy ilyen nap volt, meló után hozzájuk mentünk, bedobtunk 3 sört, ünnepeltünk. Feleségének tegnap volt a szülinapja. Közben néztünk valami MMORPG játékot a gépet. Rámjött a szükség, ezért kimentem a mosdóba. Mikor végeztem és jöttem ki a wcből az ajtóban a 11 éves lány fogadott a következőkkel: "menjünk vissza, ha gondolod lerendezlek orálisan" Erre én kicsit kiakadtam, köpni nyelni nem tudtam. Kérdezem tőle hogy mi? Mire ő: "ne aggódj, osztálytársammal már csináltam" Na hát ez végleg kiverte a biztosítékot. Visszaérve csak szótlanul leültem, még negyed órát maradtam, majd "bocsi dolgom van" mondattal távoztam. Szerintem az apja ezt nem tudja. Kérdésem az lenne hogy szóljak neki erről az egészről, hogy nézzen a lánya körmére, vagy tudjam be egyszerű tini kíváncsiságnak? Nem tudom mi a divat a mai fiataloknál, de nekem ez kicsit meredek. A válaszokat előre is köszönöm!

2012. jún. 7. 02:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
"lerendezlek orálisan"?? 11 éves gyerek ilyen intelligens szókinccsel??
2012. jún. 7. 02:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is ezen akadtam fent. Vagy a szüleitől hallotta, vagy a suliban "ez a divat"
2012. jún. 7. 02:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
bakker ez megtörtént tényleg? nem biro elhinni
2012. jún. 7. 02:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én megbeszélném a kolegáddal. Lehet, hogy csak nagy a kislány szája, de akkor is megér egy kört a gyermekpszichológusnál.
2012. jún. 7. 03:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hova süllyed még a mai fiatalság? Tisztelet a kivételeknek!!!
2012. jún. 7. 07:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem, határozott : szólj az apjának!

Mégis csak egy kisgyerek! Jobb esetben nem tudja mit beszél, de ha tudja akkor ott már komoly bajok lehetnek... :(

2012. jún. 7. 07:56
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Hát, ha jó kollégád, meg minden, szerintem ha elmondanád is inkább a gyereknek hinnének nem neked. Ne kockáztasd a jó viszonyt és főleg ne engedj a gyermek kísértésének!!!
2012. jún. 7. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám. Ki tudja a kiscsaj mit fog kitalálni, hogy bemocskoljon bosszúból. Én megelőzném. Te jó ég........ nagy gáz van náluk.
2012. jún. 7. 08:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha jó a kollégával a viszony, akkor szólnék neki. De megkérném, hogy hadd én szóljak rá.

A szülőket gyakran nem veszik komolyan, mert ő apu, meg úgy is szigorú.

De ha egy idegen mondja el neki, hogy gáz amit csinál, akkor lehet jobban hat a kis lelkének.

Szóval érdemes szólni az apának és megbeszélni ezt vele.

22/L

2012. jún. 7. 08:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Azta, hát elég gáz! Attól függ, hogy a kollégádnak mennyire normális a felfogása, és hogy reagál erre. Mert lehet azt mondja hogy képtelenség, és kamuzol, és rád fogja hogy te molesztálod a lányát, és te találtad ki ezt is. Főleg ha a kiscsaj is letagadja, ha rákérdez nála, mert fél hogy nagyon kiakadnak a szülők. De te ismered a kollégád.
2012. jún. 7. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!