Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek nem szokott olyan lenni, hogy egy kicsit "unjátok" a kapcsolatotokat?
Szoktunk neha unatkozni otthon, de olyankor nem ot unom, csak inkabb mennek valahova de nincs kedvunk kimaszni a lakasbol se, szoval van neha ilyen "elni se akarok" allapot (lustasagbol, nem rossz kedvbol :D).
Ot magat nem unom, ha valami programunk van epp akkor meg plane nem szoktam ugy erezni, hogy unatkoznek.
#1-gyel értek egyet,az ember nem monogám,csak ez a társadalmi norma.Szerintem is normális dolog,amit írsz,néha én is "ráunok" a páromra,pedig még csak 2 hónapja vagyunk együtt,bár én alapból sem bírom jól a megszokásokat.A változatosságot preferálom :)
20N
Minthogy mi együtt élünk, csak akkor nem vagyunk együtt, ha dolgozunk. A baráti társaság is közös, szóval értelemszerűen oda is együtt megyünk, nagy ritkán (ilyen évente-kétévente egyszer) van olyan "csak csajok" meg "csak pasik" este, amikor külön találkozunk a barátainkkal.
Az elmúlt 13 évben még nem sikerült megunnom. Mármint nyilván a mindennapjaink nekünk sem folyamatos bungee jumpinggal meg vitorlázással telnek, esténként fáradtan hazaérve nekünk sincs mindig sok kedvünk valami nagyon kreatív és újszerű dolgot kitalálni, teljesen rendben van az, hogy egyikünk a szoba egyik végében, másik a másikban szórakoztatja magát, de olyankor is gyakran odamegyünk a másikhoz, kap egy gyors puszit, esetleg pár szót váltunk időközben, ilyenek, és valahogy mégsem sikerült még megunnunk egymást. Ránk egyértelműen nem a társadalom kényszeríti a monogámiát. Mi élvezzük ezt a helyzetet így, együtt, kettesben (azaz, lassanként már hármasban ;) )
Szerintem az, hogy ennyire elterjedt ez a nézet, csak azt jelenti, hogy az emberek nagyon gyakran kötnek ki a nem megfelelő pár mellett. Akivel nem tudod a semmittevést is élvezni, az valószínűleg nem a lelki társad. Már ha hiszel az ilyesmiben (én hiszek).
Nem tudom, mióta vagytok együtt, de azért az, hogy együttélés nélkül is már unod, nekem rossz ómennek hangzik. De ismét, ez valószínűleg csak azért van, mert én elképzelni sem tudom ezt a helyzetet, mint látod, sokan normálisnak tartják a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!