Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az ilyen kapcsolatok hogyan működnek?
Gondolom mindenkinek a környezetében van olyan kapcsolatban élő férfi, aki ennek ellenére mindig "kicsit" udvarol a nőknek, csapja a szelet, kedveskedik, takarítónőtől kezdve a főnökasszonyig.
A feleség vajon mit szól ehhez?
Én nem vagyok ez a jellem, de tény, hogy ha akarom, akkor én is oda tudom magam tenni(de nem teszem).
Ennek ellenére is sokszor féltékenyek a barátnőim.
Vagy az ilyen kapcsolatokban a nő úgy van vele, hogy legalább ő is félreléphet lelkiismeret furdalás nélkül?
"A feleség vajon mit szól ehhez?"
Már nem járok el sehová vele, nincs kedvem azt látni hogyan virul ki más nők társaságában, otthon meg nézhetem az összezuhant sanyargását, itt fáj, ott fáj, semmise jó.
Szex évek óta nincs, nem akarom már én sem vele, a két perces, nyögve-fújtatós semmiből elég volt.
De azt hiszem ez a szerelem, a házasság, az együttmaradás. Az egekbe szökik egy pillanat alatt a vérnyomásod a másiktól, de fogod szorosan a kezét vagy csak önáltatás? Nem tudom :)Mi jó lehet egy új kapcsolatban, ugyanazok a kanyarok jönnének szembe, mással, máshogyan.
Azért fura, mert egyébként ő is ilyen, hogy nem lép félre vagyis én nem tudom róla, de nem lép át egy határt.
Egyébként nincs vele gond, mint ember.
"de nem lép át egy határt."
Jó az észrevételed, az ilyen típus nem lépi át a határokat, őt ez tölti fel, a kedveskedés, az udvarlás. Az ilyen férfiak sokszor még anyagiakat is áldoznak erre a célra, teljesen "önzetlenül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!