Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy újra férfiként tudjak a férjemre nézni?
Nálunk is volt két gyerek is. Nem jelent semmit. Most is szépen neveljük őket, bármikor viheti őket, nem lett tőlük eltiltva, épp csak nem élünk együtt.
#8 voltam.
A gyereknek is jobb, ha a nem azt látja, hogy a szülei mennyire nem csípik egymást.
Abból, hogy nem javítja meg a kocsit, nehogy önállóbb legyél, látszik, hogy kontrollálni akar.
Bírom, ezeket a "te választottad" tartalmú hozzászólásokat. A kapcsolat elején nem úgy viselkedik az ember, hogy abból látszódjon, hogy ez bizony mérgező lesz. Sőt. Nálunk például olyan fokozatosan épített le, hogy fel sem tűnt, hogy miben vagyok, csak amikor már az utcára is féltem kimenni.
Kiábrándultál tök jogosan. Nem is értem, hogy tarthatnád férfinak újra, miközben nem az. Az én exem még igyekezett is egy kicsit, mègsem tudtam újra férfiként nézni rá.
A te férjed még csak nem is igyekszik, mit akarsz tőle?
Ha változtatna, ezek után, amiket leírtál, képes lennél még szeretni?
Szerintem nem biztos. Van egy pont, ami után visszafordíthatatlan a helyzet. Úgyhogy lehet, én nem erre pazarolnám az energiám, hanem arra, hogy elkezdjek szép lassan leválni róla a gyerekkel, ès önállóan is megàlljam a helyem.
Ha elváltok, attól mèg ugyanúgy az apja marad.
Nem tudom,hogy kezdettől fogva ilyen volt-e csak jól leplezte, vagy nem vetted annyira észre, vagy folyamatosan kialakult ez az állapot amiről írsz.
Ha igényes volt korábban az öltözködésére miért lett trehány, igénytelen?
Ha korábban nem volt nagyképű mitől lett az?
Be tudod határolni azt,hogy mikortól változott ennyire hátrányára?
Közös, vagy külön kasszán vagytok?Jól megy Neki az autószerelés?
Nem hinném,hogy azt meg tudod oldani,hogy ne törődj Vele, rejtegesd a telefonod, szeretőt "produkálj",tedd féltékennyé. Szerintem ezekkel nem érnél el semmit.
Hülyén hangzik lehet, de én a helyedben a tele ruhásszekrényből előszedném a ruháit és rátérnék arra,hogy "öltöztessem".
Egyrészt. Általában a nő szólják meg ha igénytelen a férje, tehát Neked se érdeked,hogy elhanyagoltan lássák.
Lehet,hogy egy idő után természetes lenne a részéről,hogy öltözik...
Vond be a bevásárlásba, a házimunkába. Állj elé és mondd,hogy Neked kell a kocsi ,tehát elviszed egy autószerelőhöz, ha pénzbe kerül akkor is. És ezt tedd is meg ha nem lép erre.
Szerintem ez utóbbi vízválasztó lenne nála. Egyrészt látná,hogy boldogulsz nélküle is, másrészt pedig megalázó lenne számára ha autószerelőként más szerelné az autóját.
+ emellé azért nem árt ha néha a korára utaló megjegyzést teszel, vagy mesélsz Neki -akár kamu- történetet ami arra utal, hogy mennyire megszégyenítő helyzetbe kerülhet az,aki belemegy egy jóval fiatalabb nővel bármibe.
18-as válaszoló vagyok, és nem igazán fiatal. Tapasztalatból írtam amit írtam. Ne haragudj, de lehet,hogy Te is hibás vagy abban,hogy ez így alakult.Számtalan férj van akit igenis el kell rángatni a boltba ahhoz,hogy ruhát vegyen, és kukába kell rakni a rongyosat,hogy ne vegye a kezébe.
Huszonévesként én is azt mondanám,hogy válás...de nem annyi vagyok és tudom,hogy nincs tökéletes pasi, ahogy nő sem.Mivel gyereketek van amin lehet változtatni azon próbálj meg. Aztán ha nem meg akkor valóban jobb külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!