Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz házasságból férfiként menekülni 1 kicsi gyerek mellől?
Nem olyan rossz ám hétvégi apukának lenni.
Tudom hogy most ez elképzelhetetlen, pedig igaz.
Sokkal rosszabb ha egy idegroncs leszel, és azt látja a gyerek.
Egyébként lehet közös felügyeletet is kérni.
F37(2 gyerek)
Én egyedül azt nem értem, hogy ha ennyire elviselhetetlen a párod akkor mégis mi a jó francnak vállaltál vele gyereket? Annyira felelőtlenség, mit gondoltál?
Nyilván nincs más választásod mint válni. Nem tudom mennyi idős a kicsi, sajnos válásnál általában az anyát preferálják a gyerek elhelyezésénél. De ha mondjuk semmilyen házimunkát nem végez, mondjuk nincs jövedelme akkor ez akár meg is állhatja a helyét indokként és talán megkaphatod a kicsi felügyeleti jogát. Az biztos, hogy a viselkedése abszolút nincs jó hatással a gyerekre. Én mindenképpen válnék és megpróbálnám megszerezni a gyerek felügyeleti jogát.
Az én kedvesemnek is ette az életét ex-asszony, hosszú éveken keresztül. Ő volt otthon az utolsó kapca, bármit csinált, ledorongolva a gyerekek előtt is.
Eljött, megnyugodott, hízott rögtön 5 kilót, azóta van pénze is, nem megy el mindig "valamire" (gyerektartáson felül természetesen).
Hiányolja a gyerekeit természetesen, de azt mondta, nincs az az isten hogy oda visszamenjen és nem is érti így visszanézve, hogy tudott évekig így élni.
Szóval én azt mondom, menj...
Ha nem akarsz hétvégi apuka lenni, akkor kérj közös felügyeletet.
De ebben a posványban élni csak a gyerek miatt (akinek nyílván rossz ezt làtni) teljesen hülyeség. A gyereknek is jót fog tenni majd egy nyugodt, nem kizsigerelt apukát làtni.
Anyuka meg majd a következő pasira összeszedi magát és ugyanezt fogja csinálni az esküvő után.
Menjen el ő dolgozni, te meg legyél gyeden, akkor többet lehetnél a gyerekeddel, ő meg rászorulna dolgozni. :)
Egyébként nem lehet, hogy tényleg bekattant? Nem tudnátok havi 1-2 randit beiktatni, ami nem a gyerekről meg a házimunkáról szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!