Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ma azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ma azt mondta, hogy gyűlöl. Mindent támadásnak vesz és összeveszünk. Menthetetlen a házasság?

Figyelt kérdés
Hónapok óta külön élünk, fokozatosan próbáltam közeledni felé, viszont nem vevő rá, állandóan összeveszünk még így is, hogy alig találkozunk. Ma azt mondta, hogy gyűlöl. Én még szeretem és rossz nélküle, sehogy sem tudnám visszaédesgetni? Lehet hogy eltűnik egyszer a haragja és vágyni fog rám? Van egy lányunk is, aki miatt visszaköltözhetne.
2020. szept. 10. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg ennyire nincs önbecsülésed?? Közölte veled, hogy gyűlöl. Egy kicsit se esik ez rosszul, nem érzed, hogy ezek után mennyire megalázó lenne neki könyörögni?

Figyelj, az ember nem rögtön ezzel kezd, hogy közli, hogy gyűlöl. Az a tippem, hogy már annyiszor és annyiféleképpen próbálta megmagyarázni neked, hogy vége a kapcsolatnak, és te annyira nem vagy képes felfogni, hogy most már muszáj valami drasztikusat mondania. És nem, te még így se fogadod el. Próbáld meg ezt most már elengedni, mert ennél határozottabb "nem"-et el se tudok képzelni.

2020. szept. 11. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
19%

Minden menthető. Párterápia, pszichológiai könyvek olvasása.

Pl erőszakmentes kommunikáció, és birtalan balázs - sorskönyv nélkül. Ilyen sorrendben.

2020. szept. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!