Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihült hàzassàg, mindenem megvan, mégsem vagyok boldog, mit tegyek?
Ebből : "Tényleg nagyon nehéz, nekem is borzasztó nagy visszatartó erő, hogy tudom soha többet nem lesz ilyen anyagi helyzetem, mint most. Bár éhezni sem éheznék biztos, van szakmám, diplomám, több nyelven beszélek, szóval biztos el tudnám magam tartani." A leirtakből lehet erre következtetni , szerintem ez tlejesen úgy hangzik. De az eredeti posztból is ez az érzésem támadt. ha nme igy van, miért irtad, hogy soha többet nem lesz ilyen anyagi helyzeted ? Ha meg egyedül van karriered, fókuszálj arra. Általában azok kapcsolatfüggők és döntésképtelenebbek párkapcsoltilag, akik szingliként nem tudnának megmaradni , nincs más komoly céljuk az életben, alá-
fölé rendelt viszonyvan vannak.
Az eltartott viszony számomra azt jelenti, hogy a nő nem csinál semmit, hanem otthon ül egész nap, míg a férfi dolgozik. Nálunk erről nincs szó, és arról sem, hogy ő eltartana engem, ahogy már leírtam van munkám, saját bankszámlám, saját pénzem stb. Tehát nem kellene a híd alá mennem akkor sem, ha elválnánk, meg tudnék élni. Biztos nem mennék évente a Karib szigetekre nyaralni, nem vezetnék felső kategóriás luxusautót, illetve nem vehetnék meg mindent gondolkodás nélkül, de nem kellene akkor sem nélkülöznöm, mert ahogy mondtam, nélküle is vagyok valaki.
“Itt vagyok 35 évesen, amikor màr gyereket kéne vàllalni, betegen, egy olyan hàzassàgban, ahol tudom, hogy a férjem soha nem csalna meg, mindig lehet rà szàmitani, ö imàd engem, mindenünk megvan, amiröl màsok csak àlmodnak - “ ebből a mondatból szerintem rá lehetett jönni, hogy nem a pénzkérdés az elsődleges problémám. Gyereket szeretnék hamarosan vállalni, és az is visszatart a kilépéstől, hogy jó lenne egy olyan házasságba gyereket szülni, ahol mindent meg tudok adni a gyereknek. Lehet ócsárolni, hogy pénzéhes vagyok, de szerintem ilyen helyzetben bárki meggondolná, hogy érdemes-e eldobni ezt az életet. Ezenkívül a férjem tényleg olyan ember, aki nagyon megbízható, akire bármikor számíthatok, és ilyet sem könnyű találni szerintem. Nyilván ha egy tahó lenne, sosem maradnék vele együtt, csak azért mert van pénze.
Őszintén megmondom, hogyha csóró lenne, valószínűleg soha nem mentem volna hozzá, de úgy gondolom, hogyha egy nő megteheti, igenis válogasson. Ebben én nem látok semmi rosszat.
A kapcsolatunk egyébként egészen jó volt mindezidáig, mert azt írtam, hogy sosem unatkoztunk, rengeteg programunk volt együtt stb. amik eltakarták a problémákat. Ráadásul mindketten olyan típusok vagyunk, akik nem problémásak, könnyen kijönnek egymással, például hangos veszekedések nálunk soha nem voltak. Nézeteltérések igen, de az is inkább ritkán es hülyeségek miatt. Nekem igazán akkor csapott be a nagy krach, amikor mar nem tudom hanyadjara azzal kellett szembesülnöm, hogy nem tudok teherbe esni. Ez volt az a dolog, ami igazán padlóra tett. Sokszor eszembe jut, hogyha lenne gyerekünk, akkor lehet, hogy nem is lenne most ez az egész lelki válság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!