Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 31 éves lány megijed a házasságtól és bármit megtenne, hogy elkerülje? A szabadság a mindene és inkább menekül minden áron.
Ő ilyen,van egy így.
Lehet,hogy meg fog változni,de nem biztos.
Eddig még nem találtad meg a magadhoz illő lányt.
Ennyi.
Ne marcangold magad ezek miatt.
Szerintem ne várj. Elvégre ha most szakítotok és pár év múlva ha összehoz újra a sors bennetek lehet,hogy lehet belőle valami komolyabb. De csak rá , szerintem ne várj.
Kb. azt ecseteled itt, hogy minden adott a közös jövőhöz. De nem így van, pont a legfontosabb hiányzik: a közös jövőkép.
Hogy miért lett ilyen ez a nő, nem tudom, tehát azt sem tudom, változhat-e. Ha az alapjelleme ilyen, akkor kicsi az esély rá. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki akar egy bizonyos kor után tartós kapcsolatot, babát. Babát például én sem akarok, pedig idősebb vagyok, mint ez a nő. Van ilyen.
Néha a szerelem nem elég, ezt tapasztalatból mondom. Ha nem tudtok együttműködni, közös jövőt tervezni, akkor lehet, hogy jobb, ha keresel egy hozzád jobban illőt.
Nem kell önzőnek lenned,hisz már az vagy.Bocsi de ezt vettem ki belőle.
Azt mondod hogy különleges pár lehetnétek,mindent megteszel érte,tenyereden hordozod,de közben az egyetlen dolog amit nem akarsz elfogadni az az,hogy ezek ellenére még van szabad akarata.Mert hogy a fenébe lehetséges az hogy egy nő nem formálja a személyiségét és dobja el az életét a férfi kedvéért?Hogy van ez?????MIÉRT VAN EZ????
Ha igazán a tenyerén akarod hordozni,TE idomulj hozzá,és ne zaklasd olyan dolgokkal,amik neki nyilvánvalóan kellemetlenséget,pánikot,zavart okoznak.A törődés azt jelenti hogy különleges,számára megfelelő bánásmódban részesítesz valakit,nem pedig azt hogy hőőőő oké ez nőőőstény,aaaakkor bizti a gyereeek,meg még harmincas isss akkóó már házasodni is akar tuuutifruti...Tudod mi ez?Hülyeség.És mellékesen,sztereotipizálás.Még mellékesebben,szexizmus.
Remélem segítettem kicsit.
En is ilyen no vagyok.
Az a gond, hogy attol, hogy ugymond tokeletes lenne veled az elet, az nem eleg.
Nekem is volt tobb olyan ferfi z eletemben aki ezt a hagyomanyosan 'tokeletes'-nek itelt eletformat ajanlotta volna, es ha olyan lennek mint minden atlagos no, akkor kapva kapnek rajta, de igazabol unalmas.
Nem mindenki akar gyereket, nem mindenki akar kispolgari eletet elni.
Ha kepes vagy te valtozni, es feladni a hazat, 2 gyereket, auto kutya jovokepet, akkor van eselyed csak.
Ha kepes vagy ot elengedni, vagy netalantan vele menni, ha egy hatizsakos turat tervez Azsiaban (csak pelda)
Ha nem, akkor ne varj ra, mert akor sose fogod boldogga tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!