Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihült hàzassàg, mindenem megvan, mégsem vagyok boldog, mit tegyek?
9-es, engem pl. nyomaszt a nagy ház. Olyan 160-170 nm, de amit használunk belőle, az kb. pont 70 nm.
Az emeletet lezártuk gipszkarton fallal. Én azóta sokkal jobban érzem magam. Engem valahogy agyonnyomott ez a nagy ház. Nem csak anyagilag. Persze nem mindegy, hogy fűteni is könnyebb 70 nm-t, mint 170-et, de nekem a lelkem is jobb, mióta kisebb tér vesz körül. Elvonulásra szükség van, de 3 embernek ehhez szerintem nem kell 160 nm. Most még ugyan kicsi a lányom, később lehet, hogy azért szükségünk lesz 100 nm-re, de a 160 nem jó nekem, nyomaszt.
Amit viszont soha nem tudnék megszokni, az az, ha a kertet veszíteném el. Mondjuk nem szeretek kertészkedni, de ennyi levegőre szükségem van és ennyi távolságra a szomszédoktól, azon túl ami a fontosabb, hogy kutyák nélkül nem tudnék élni és nekik jó, hogy van kert (akkor is, ha bejöhetnek).
De ez egy kicsit off, csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlen okoz rossz érzést egy kisebb ház, sőt...
Lehet, hogy nálatok is inkább az a gond, hogy nincs kert és panelban laktok? Bár ez nem derült ki.
12-es és a mostani párodba valaha voltál szerelmes? Mert ha nem, akkor igazából ez lehet a probléma. Szerelem nélkül az ember nem tud kötődni.
Vagy fontosabb az érzelmi részénél a négyzetméter?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!