Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kihült hàzassàg, mindenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihült hàzassàg, mindenem megvan, mégsem vagyok boldog, mit tegyek?

Figyelt kérdés
35 éves nö vagyok, a férjemmel (aki20évvel idösebb) 7 éve vagyunk együtt, ebböl 4 éve häzassàgban élünk, nagyon jo anyagi körülmények között. Amikor megismerkedtünk, lenyügözött az, hogy hirtelen belekerültem egy teljesen màs vilàgba, utazàsok, pénz, stb. Azt màr a kapcsolat elején éreztem, hogy eléggé màs vilàg vagyunk mi ketten, én inkàbb a "bolondosabb" kategoriàba sorolnàm magam, ö viszont komoly, megbizhato, nagyon rendes pasi, aki leste minden kivànsàgomat màr a kezdetektöl fogva, és ez a mai napig igy van. Szoval egy picit mindig volt bennem egy olyan furcsa kis érzés, hogy mintha nem passzolnànk ugy istenigazàbol össze, de mindig azzal nyugtattam magam, hogy hàla istennek, hogy kifogtam egy ilyen férjet, és mindenki irigy ràm, szuper életem van stb. A bajok ottkezdödtek, amikor kB 3-4 évvel ezelött kiderült, hogy van egy gyogyithatatlan betegségem, amivel ugyan együtt lehet élni de idönként nagyon kellemetlen. Ez is eléggé padlora tett lelkileg, de ezen még ugy ahogy tultettem magam, viszont utana jött a következö csapàs. Mäsfél évvel ezelött eldöntöttem, hogy szeretnék teherbe esni, de azota sem sikerült sajnos. A probàlkozàsok alatt màr éreztem, hogy valami nem igazàn stimmel a kapcsolatban, mindig ez a "muszàj" szindroma volt, hogy valojaban semmi kedvem nem volt lefeküdni a férjemmel, csak a teherbeesés miatt voltak ilyen ötperces menetek, ami engem rettenetesen bàntott. Valojàban az bàntott, hogy a kapcsolatban nem stimmel valami, nem tudunk joizüeket beszélgetni, nem jo a szex, nem tudunk nevetni egymàssal. Kb. két honapja jött ràm az az érzés hogy lehet, hogy nem véletlen ez, hogy nem jön össze nekünk a baba. Most be is fagyasztottam ezt a dolgot, és vàrok, hogy mi lesz... probaltam vele beszélni erröl, hogy neki mi a véleménye, de ö nem érti hogy mi a probléma, szerinte minden rendben van ebben a kapcsolatban és neki kielégitö igy. Namàrmost, a kérdéSem lényege az lenne - és itt föleg tapasztaltabb, idösebb nök véleménye érdekelne, hogy Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben? Itt vagyok 35 évesen, amikor màR gyereket kéne vàllalni, betegen, egy olyan hàzassàgban, ahol tudom, hogy a férjem soha nem csalna meg, mindig lehet rà szàmitani, ö imàd engem, mindenünk megvan, amiröl màsok csak àlmodnak - és én szétunom mellette a fejem, és legszivesebben csomagolnék és elindulnék valamerre, magam sem tudom, hova. Néha azt érzem, hogy most azonnal összepakolok, de utàna meg mindig az jut eszembe, hogy lehet h ezzel elcseszném az egész életem, mert itt a jo, a biztonsàgban. Viszont attol is félek, hogyha most nem lépek, utàna ha netàn mégis sikerülne teherbe esni valahogy, itt kéne maradnom, és egész életemben bànnàm, hogy nem mentem.

#Kihült hazassag
2020. júl. 30. 16:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

9-es, engem pl. nyomaszt a nagy ház. Olyan 160-170 nm, de amit használunk belőle, az kb. pont 70 nm.

Az emeletet lezártuk gipszkarton fallal. Én azóta sokkal jobban érzem magam. Engem valahogy agyonnyomott ez a nagy ház. Nem csak anyagilag. Persze nem mindegy, hogy fűteni is könnyebb 70 nm-t, mint 170-et, de nekem a lelkem is jobb, mióta kisebb tér vesz körül. Elvonulásra szükség van, de 3 embernek ehhez szerintem nem kell 160 nm. Most még ugyan kicsi a lányom, később lehet, hogy azért szükségünk lesz 100 nm-re, de a 160 nem jó nekem, nyomaszt.

Amit viszont soha nem tudnék megszokni, az az, ha a kertet veszíteném el. Mondjuk nem szeretek kertészkedni, de ennyi levegőre szükségem van és ennyi távolságra a szomszédoktól, azon túl ami a fontosabb, hogy kutyák nélkül nem tudnék élni és nekik jó, hogy van kert (akkor is, ha bejöhetnek).

De ez egy kicsit off, csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlen okoz rossz érzést egy kisebb ház, sőt...

Lehet, hogy nálatok is inkább az a gond, hogy nincs kert és panelban laktok? Bár ez nem derült ki.

2020. júl. 30. 20:39
 12/30 anonim ***** válasza:
Dehogy, van nagy udvar itt is, de semmi sem olyan mint régen volt.
2020. júl. 30. 20:41
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

12-es és a mostani párodba valaha voltál szerelmes? Mert ha nem, akkor igazából ez lehet a probléma. Szerelem nélkül az ember nem tud kötődni.

Vagy fontosabb az érzelmi részénél a négyzetméter?

2020. júl. 30. 20:47
 14/30 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon nehéz, nekem is borzasztó nagy visszatartó erő, hogy tudom soha többet nem lesz ilyen anyagi helyzetem, mint most. Bár éhezni sem éheznék biztos, van szakmám, diplomám, több nyelven beszélek, szóval biztos el tudnám magam tartani. Ami nagyon bánt, hogy a férjem egy nagyon jó ember, és megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy fájdalmat kell neki okoznom. Meg arra is gondolok hogy mi lesz, ha többet nem fog így szeretni senki mint ő.
2020. júl. 30. 21:04
 15/30 A kérdező kommentje:
Sajnos az a helyzet, hogy nálunk ez az őrült nagy szerelem soha nem volt meg, legalábbis az én részemről nem. Persze szeretem nagyon, mint embert, meg felnézek rá, de az a nagy szenvedély soha nem volt, de igazából nem is ez az, amit én szeretnék. Arra vágyom, hogy legyen egy olyan társam, aki úgy látja a világot, ahogy én, akivel tudunk hajnalig beszélgetni és vannak hatalmas nagy röhögések, mert ez az ami nálunk nincs, és ez nekem nagyon hiányzik.
2020. júl. 30. 21:06
 16/30 A kérdező kommentje:
Egyszerűen unatkozom mellette, holott az életünk egyáltalán nem mondható unalmasnak, mert rengeteget utazunk, megyünk mindenhova, stb. De amikor kettesben vagyunk, nekem az az unalmas, hogy nem tudunk igazán jókat beszélgetni egymással, az már csak egy plusz rossz dolog, hogy a szex sem mondható jónak.
2020. júl. 30. 21:09
 17/30 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet hogy hülye vagyok, de én ezt a “nem jön össze a baba” dolgot is egy kicsit mintha a sors kezének látnám, mintha azt akarná üzenni, hogy nem az én utam az, amin most járok. Persze nem lenne egyszerű kilépni ebből a kapcsolatból, de anyagi akadályai nem lennének, olyan értelemben, hogy van egy kis saját félretett pénzem is, amivel ellennék egy darabig, tudnék bérelni lakást például.
2020. júl. 30. 21:24
 18/30 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, a szerelem pillanatnyi állapot az életben, ha a férjed elhagynád, semmi garancia , hogy megtalálnád, vagy ha plátó szerelembe esel a férjed mellett, valószinű az az ember is csak egy idealizált nem létező valaki lenne a fejedben. Amit leirtál, arra mnidenki vágyik, nem nagyon jön össze senkinek. Vagy ha igen, nem tartósan egy életre. Akivel nagyonkat beszélgetnél az elején és / vagy aki felé szerelmesen lángolnál, azzal is langyos unalmas f-os lenne az életed pár év után. Te erre még nem jöttél rá ?
2020. júl. 31. 01:31
 19/30 anonim ***** válasza:
17%
Előző vagyok,egyébként elég visszatetsző, hogy ezt a gazdagságot, amiben most élsz nem te hoztad létre és valahogy neked nincs igényed arra, hogy te is próbálj sikeresnek lenni- akár vagyont csinálni, akár karriert épiteni. én ilyen személyiségű emberbe nem tudnék sosem oltári szerelembe esni, nekem nagyon kell az, hogy motivált legyen valaki. És ha már itt tartunk, irtad, hogy milyen jó lenne nagy szerelmet találnod, az is kérdés, hogy ha annak tartanál valakit, ő annak tartana-e Téged. én olyan embert tudnék annak tartani, aki fel tud dolokat mutatni az életben. De te önerőből valahogy semmit. A férjedet sem értem, ok, hogy az elején megtetszhetél neki nőként , de még 7 év után sem érzi kevésnek, hogy nme vagy vele egy szinten , még mindig lesi a kivnáságaidat ? Én 1-2 év alatt kiábrándultam volna, sőt , módos emberként sem szeretnék kitartott nőt a külseje miatt. Inkább olyat, ako hozzám hasonlóan sikerorientált az életben. Nem tudom, mit lát benned. És még egy : meg mernéd mutatni neki ezt a kérdést ? nem tudom, mit szólna, lehet, hogy leesne a hályog a szeméről.
2020. júl. 31. 03:51
 20/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, honnan veszed azt, hogy én semmit nem tudok felmutatni? :))) erről eddig egyáltalán nem volt szó. Nem a férjem miatt vagyok valaki, nekem is vannak végzettségeim, hobbijaim, saját eredményeim úgy szakmában, mint magánéletben, pont hogy nem az a kitartott nő típus vagyok.
2020. júl. 31. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!