Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt valaki rajtam kívül, aki külön szobában alszik a férjétől?
Mi külön alszunk horkolás miatt. Sőt az baráti társaságból 5-4-en .
Nálunk ez teljesen magàtól értetődő volt!🙂
A férjed önző.
Nekem túl puha az agy a párom lakásában és emiatt sokszor fáj a derekam, van hogy kikoltozok a kanapéra, mert az keményebb. Soha nem sértődött meg, csak sajnálta, hogy messze vagyok tőle.
Ugyanez volt nálunk is. Vettünk horkolás elleni tapaszt, párnákat megemeltük, ugyanúgy folytatódott a horkolás.
Aztán életmódot váltottunk (étkezés, edzés), ami jó pár hónap volt, és megszűnt a horkolás. Most már csak ritkán horkant, arra nem ébredek fel.
Ismeretségi körben pedig orrpolipja volt az illetőnek, miután azt követték, elmúlt a horkolás.
Érdemes utánajárni mi okozhatja.
Én horkolok (nő vagyok),ő csak ritkán horkol.
Én reggel 4-kor kelek,ő sokáig alszik.
Én este csendben olvasgatok,ő TV mellett alszik el.
Én fűtetlen szobában szeretek aludni,ő a trópusi meleget szereti.
Én áprilistól októberig nyitott ablak mellett alszom,ő állandóan becsukja az ablakokat.
Én forgolódok mint egy ringispil,ő alszik mint egy darab fa.
A megoldás: Külön hálószoba.
Évék óta külön alszunk. Annyira horkol hogy elviselhetetlen.
Sosem volt ez miatt megsértődve.. 16 éve vagyunk együtt, ebből 12 év házasság.. sosem volt ez köztünk vita tárgya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!