Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lesz egy domináns nőből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz egy domináns nőből ekkora "szolga" aki mindenre a férjétől kér engedélyt? Verné a férje?

Figyelt kérdés

Én enm szólok bele, nem avatkozok bele mások életébe!

De ez különös!

Egyik ismerősöm olyan belevaló nő volt, mindenkinek megmondta a magáét, ha menni akart, még a szülei se tudták vissza tartani, mindent egyedül döntött!

És amióta férjhez ment, bármi történik az az első, hogy megkérdezem a férjem majd Ő megmondja mi legyen!

Született egy babájuk, és beteg lett, és mondták neki, hogy hívja ki a védőnőt, és azt mondta, hát majd megkérdezem a férjem, ha haza jött a munkából. hogy Ő hogy ítéli meg...

Majd a férjem, így, a férjem úgy, majd ezt ő tudja...

Mielőtt házasság lett, évekig nagy veszekedések voltak, köztük, mert pont fordítva volt, nem érdekelte senkinek a véleménye, kitalált valamit, nem kérdezett meg senkit, megvette, kifizette, elment...

Most meg mindenért az első, hogy a férjem dönti el...

Mitől lesz egy ilyen "szolga" egy olyan nőből, aki előzőleg senkire nem hallgatott, és direkt szembe ment mindenkivel?

Verné a férje?

2015. jan. 12. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem kizárt, hogy családon belüli erőszak áldozata. Próbálj beszélni vele és ha igaz, akkor vedd rá, hogy kérjen segítséget.
2015. jan. 12. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy valakinek nagy a pofája meg önfejű, nem azt jelenti, hogy domináns. Sőt, sokan ilyen álca mögé rejtik az önbizalomhiányukat.
2015. jan. 12. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Sok nő álcaként ilyen "nagypofájú". Aztán alig várja, hogy végre kis törékeny nő legyen egy igazi férfi mellett. Talán az ismerősöd is ez a típus.

Vagy az is lehet, hogy révbe ért, simán csak lenyugodott.

Persze az sincs kizárva, hogy a férje bántja, vagy zsarolja a gyerekkel.

Sok minden lehet, ezt mi innen nem fogjuk tudni megfejteni.

2015. jan. 12. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Külvilágban én is ilyen vagyok. Tényleg nagy a pofám, tényleg megmondom a véleményemet, de ha csak egy 1000ft-os valamit is vennék magamnak, arról is megkérdezem a véleményét. Bár lehet, hogy ezt befolyásolja, hogy én 90e-t keresek, ő meg 2-400at, mikor, hogy. Az tény, hogy én igen erősen önbizalom hiányos vagyok, szóval lehet ebben valami.
2015. jan. 12. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármi lehet. Az is lehet, hogy zsarolja a férje és sikerült megtörnie, vagy bántja, de az is lehet, hogy ez az igazi énje.
2015. jan. 12. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Vagy csak kíváncsi a véleményére. Nem tudom mennyire eltúlzott a dolog, de én is elég sok mindenről kikérem a menyasszonyom véleményét, mégsem érzem, hogy szolga lennék.
2015. jan. 12. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Ez egy érdekes kérdés. Én is önfejű vagyok, és egyik kapcsolatomban sem hagytam, hogy bármiben lenyomjanak, vagy irányítsanak. Nem vagyok nagypofájú, csak csinálom, amit épp akarok. Így volt ez eddig. De a mostani párom más. És nemhogy nem ver, de még soha nem volt ennyire törődő, önfeláldozó és csodálatos párom, mint ő. És még soha senkit nem szerettem ennyire. Egyszerűen ő egy olyan ember, aki fontosabb nekem, mint az egóm, ezért az ő kedvéért hajlandó vagyok olyan dolgokra, amiket másoknak sosem tettem volna meg.

És nem kell nagy dolgokra gondolni, épp csak ilyenek, hogy megkérdezem rendben van-e ha ezt meg ezt csinálom. Nem zavarja-e ha... stb. Soha korábban nem kértem engedélyt senkitől. Tőle sem engedélyt kérek, de ha rosszallná, hogy a legjobb barátommal (aki ffi) kettesben elmenjek moziba, vagy sörözni, akkor nem tenném. Egyébként nem zavarja szerencsére és tök jóban vannak. De mástól soha meg sem kérdeztem, hogy zavarja-e h a legjobb barátom ffi. Egyszerűen nem érdekelt féltékenyek-e vagy bármi.

Szóval lehet, hogy a barátnőd is csak talált valakit, aki fontosabb neki, mint saját maga és az önzése.

2015. jan. 13. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet belefáradt a dominanciába, vagy ahogy írták itt többen, az csak egy kívülre mutatott kép volt. De a gyerek is lehet az oka, az élete beszűkült, és bizonytalan, (nem csak szülési ) depressziós .,

Amúgy bántalmazás lehet bárhol, a "minta" családokban méginkább előfordulhat sztem, mint ahol kívülről is látszik az általad "szolgának" mondott szerep. A családon belüli erószak áldozatai az ún. Csendes áldozatok, nem mert szolgaként tűrik, hanem mert fel sem merül a bántalmazás a külvilágban. De ettől még lehet, hogy ő is áldozat.

2015. jan. 26. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Talált valakit, aki még nála is dominánsabb és most elnyomja, mint a cigarettacsikket.

Nem biztos, hogy van fizikai bántalmazás, de néha néha egy beszélgetést lehet, hogy meg kéne ejteni a nővel. Ha nem is üti a férje, az önbizalmát lehet, hogy kikezdte és ez ki fog derülni a mondandójából akkor is, ha nem mindenről beszél őszintén.

2015. febr. 22. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Fordított esett,nekem a volt férjem csinálta ezt.De csak mások előtt,és telefonon,ha a közelben voltam.Pl.hívta az egyik barátja sörözni,majd megkérdezem.Mondtam egy idő után minek ez a színjáték,úgyis mész.Ugyanezt a szüleinek is előadta,aztán minden döntést nélkülem hozott meg vagy az anyjával.Lehet,ez csak a felszín.

De sajnos valóban lehet bántalmazás is.

3.lehetőség,hogy a baba születése óta a bezártság,a beszűkült világ,az otthonlét elbizonytalanította,szüksége van a férje megerősítésére a döntéseiben.Ha visszamegy majd dolgozni,ez változni fog.

2015. febr. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!