Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz egy domináns nőből ekkora "szolga" aki mindenre a férjétől kér engedélyt? Verné a férje?
Én enm szólok bele, nem avatkozok bele mások életébe!
De ez különös!
Egyik ismerősöm olyan belevaló nő volt, mindenkinek megmondta a magáét, ha menni akart, még a szülei se tudták vissza tartani, mindent egyedül döntött!
És amióta férjhez ment, bármi történik az az első, hogy megkérdezem a férjem majd Ő megmondja mi legyen!
Született egy babájuk, és beteg lett, és mondták neki, hogy hívja ki a védőnőt, és azt mondta, hát majd megkérdezem a férjem, ha haza jött a munkából. hogy Ő hogy ítéli meg...
Majd a férjem, így, a férjem úgy, majd ezt ő tudja...
Mielőtt házasság lett, évekig nagy veszekedések voltak, köztük, mert pont fordítva volt, nem érdekelte senkinek a véleménye, kitalált valamit, nem kérdezett meg senkit, megvette, kifizette, elment...
Most meg mindenért az első, hogy a férjem dönti el...
Mitől lesz egy ilyen "szolga" egy olyan nőből, aki előzőleg senkire nem hallgatott, és direkt szembe ment mindenkivel?
Verné a férje?
Sok nő álcaként ilyen "nagypofájú". Aztán alig várja, hogy végre kis törékeny nő legyen egy igazi férfi mellett. Talán az ismerősöd is ez a típus.
Vagy az is lehet, hogy révbe ért, simán csak lenyugodott.
Persze az sincs kizárva, hogy a férje bántja, vagy zsarolja a gyerekkel.
Sok minden lehet, ezt mi innen nem fogjuk tudni megfejteni.
Ez egy érdekes kérdés. Én is önfejű vagyok, és egyik kapcsolatomban sem hagytam, hogy bármiben lenyomjanak, vagy irányítsanak. Nem vagyok nagypofájú, csak csinálom, amit épp akarok. Így volt ez eddig. De a mostani párom más. És nemhogy nem ver, de még soha nem volt ennyire törődő, önfeláldozó és csodálatos párom, mint ő. És még soha senkit nem szerettem ennyire. Egyszerűen ő egy olyan ember, aki fontosabb nekem, mint az egóm, ezért az ő kedvéért hajlandó vagyok olyan dolgokra, amiket másoknak sosem tettem volna meg.
És nem kell nagy dolgokra gondolni, épp csak ilyenek, hogy megkérdezem rendben van-e ha ezt meg ezt csinálom. Nem zavarja-e ha... stb. Soha korábban nem kértem engedélyt senkitől. Tőle sem engedélyt kérek, de ha rosszallná, hogy a legjobb barátommal (aki ffi) kettesben elmenjek moziba, vagy sörözni, akkor nem tenném. Egyébként nem zavarja szerencsére és tök jóban vannak. De mástól soha meg sem kérdeztem, hogy zavarja-e h a legjobb barátom ffi. Egyszerűen nem érdekelt féltékenyek-e vagy bármi.
Szóval lehet, hogy a barátnőd is csak talált valakit, aki fontosabb neki, mint saját maga és az önzése.
Lehet belefáradt a dominanciába, vagy ahogy írták itt többen, az csak egy kívülre mutatott kép volt. De a gyerek is lehet az oka, az élete beszűkült, és bizonytalan, (nem csak szülési ) depressziós .,
Amúgy bántalmazás lehet bárhol, a "minta" családokban méginkább előfordulhat sztem, mint ahol kívülről is látszik az általad "szolgának" mondott szerep. A családon belüli erószak áldozatai az ún. Csendes áldozatok, nem mert szolgaként tűrik, hanem mert fel sem merül a bántalmazás a külvilágban. De ettől még lehet, hogy ő is áldozat.
Talált valakit, aki még nála is dominánsabb és most elnyomja, mint a cigarettacsikket.
Nem biztos, hogy van fizikai bántalmazás, de néha néha egy beszélgetést lehet, hogy meg kéne ejteni a nővel. Ha nem is üti a férje, az önbizalmát lehet, hogy kikezdte és ez ki fog derülni a mondandójából akkor is, ha nem mindenről beszél őszintén.
Fordított esett,nekem a volt férjem csinálta ezt.De csak mások előtt,és telefonon,ha a közelben voltam.Pl.hívta az egyik barátja sörözni,majd megkérdezem.Mondtam egy idő után minek ez a színjáték,úgyis mész.Ugyanezt a szüleinek is előadta,aztán minden döntést nélkülem hozott meg vagy az anyjával.Lehet,ez csak a felszín.
De sajnos valóban lehet bántalmazás is.
3.lehetőség,hogy a baba születése óta a bezártság,a beszűkült világ,az otthonlét elbizonytalanította,szüksége van a férje megerősítésére a döntéseiben.Ha visszamegy majd dolgozni,ez változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!