Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nincs ilyesmikbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs ilyesmikbe beleszólásom?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyok feleség, férjemnek ez a második házassága. Ő már nem fiatal ahogy én sem, van kettő 22 és 25 éves lánya. A lánykái már külön élnek, férjem hozzám költözött. Az a bajom, és ez több veszekedést generált már, hogy férjem nem von bele a lányai körüli döntésekbe.

Pl. mikor jönnek, mikor van velük, ha szükségük van valamire azt sem velem beszéli meg. Nyilván elmondja, de nem tudok rá hatni ha valamit másképp szeretnék, esetleg máskor lenne jó hogy jöjjenek. Nem értem miért van így ha velem él. Érdekelne a véleményetek.

2020. júl. 15. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Abban szerintem jogosan kéred ki magadnak, hogy a te házadba csk úgy a beleegyezésed nélkül ne jöjjenek. Viszont más ügyben szerintem nem nagyon van közöd. Megosztja veled, de mivel felnőtt nők, végső soron úgy is ők döntenek, még az apjuk sem fog helyettük.
2020. júl. 16. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a felháborodásod. Te vagy a felesége, veled mindenben egyeztetnie kéne. Figyelmesebbnek kéne lennie a te irányodba.
2020. júl. 17. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!