Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a felesége eligénytelenedett szülés után, mikor kezdte visszanyerni a régi szépségét?
Figyelt kérdés
A feleségem egy bomban nő volt szülés előtt. Nem az alakjával van a gond, nagyon szexin telt volt előtte is és ez a forma most is maradt. Nagy mellek és fenék, széles csípő stb. De előtte olyan bomba volt, hogy alig győztek utána megfordulni a férfiak, mindenhol dicsérték. Fenékig érő fekete haj, dögös ruhák, ízléses smink, parfüm stb. Most meg levágatta a haját, a válláig ér, barna lett mellé, igazi tucat tucat haj... A ruhákat is slamposan rakja össze, sem egy csinos együttes, sem egy szoknya vagy kivágottabb dögösebb felső, semmi... Nem is sminkel. Így is szép az arca, de mindig benne volt az plusz, az a "dög". 1 éves a lányunk már... Szerintetek még változhat? A lányunkkal nincs gond, nyugodt kislány, mindig is az volt, segítsége van, el tudunk járni kettesben, nincs agyonnyomva hétköznap, anyagi gondjaink nincsenek és mégis ez van. Mi a megoldás? Megbántani nem akarom, imádom őt2020. jún. 24. 22:32
11/17 anonim válasza:
Pedig beszélned kellene a feleségeddel erről. Pontosabban a szunnyadó "dög"ről. Mert az bizony nem a hajban, nem a sminkben és nem is a dekoltázsban van. Az belülről jön. A gyereknevelés nagyon el tudja bizonytalanítani az embert. Sok helyről érkeznek a sokszor egymásnak ellentmondó elvárások, tanácsok, és az anyuka teljesen összezavarodik.
12/17 anonim válasza:
Szépen is lehet vele közölni,hogy picit legyen igényesebb. Vegyél neki ajándékba egy szép új ruhát, ékszert, sminket. Ajánld fel, hogy vigyázol a kicsire, ő pedig nyugodtan menjen el szépülni fodrászhoz, kozmetikushoz. Viszont fogadd el, hogy a feleségednek már nem csak az a prioritás, hogy téged kanossá tegyen, hanem, hogy a közös gyereketekről gondoskodjon. Emellett pedig kevesebb idő jut szépítkezésre. Ha igazán szereted, ez nem jelent problémát.
13/17 anonim válasza:
Szia! Én is elhanyagoltam magamat amikor pici volt a gyerek. Nem mentek le a kilók könnyen, állandóan fáradt voltam, a mindennapokban nem volt sok változatosság. Nem éreztem magamat szépnek, nőnek sem igazán. 2 éves volt a kicsi amikor újra dolgozni kezdtem, az jó hatással volt, de igazából a gyerek 5 éves korára nyertem vissza a leánykori alakomat és ezzel együtt az önbizalmamat. Szerintem dicsérd őt, kezeld nőként, néha küldd el otthonról a barátnőivel hogy érje valami más hatás is, vidd el ruhát venni, vidd el kettesben bárhova akár 1-2 órára. Idővel változni fog :-)
14/17 anonim válasza:
Nagyon felszínes vagy, sajnàlom a pàrodat.
15/17 anonim válasza:
Én a lányom 2,5 éves korában kezdtem el ténylegesen tenni is azért, hogy jól nézzek ki (mozgás, étkezésre figyelés, fodrász, jobb ruhák). 3. szülinapján bomba nő lettem (férjem szerint). Amúgy tényleg jobban néztem ki, mint az érettségizős képemen.
Ezzel együtt kellett az a pár év, mert valahogy lelkileg is meg kellett érnem rá, hogy újra jó nő legyek. (Férjem szerencsére nem sürgetett, viszont nagyon örült a végeredménynek:)
16/17 anonim válasza:
Ahh ez az egyetlen kérdés, ahol minden válaszra zöldet nyomtam. :D
17/17 anonim válasza:
Szerintem most kezd kinézni jól. Eddig a leírás alapján olyan lehetett,.mint egy olcsó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!