Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szeretet, sem tisztelet, megcsalt de a feleségem rendbe akarja hozni?
Megijedt, hogy anyagilag rosszabb helyzetben lesz, ezt el is mondta. Fél évet végig cirkuszolt, cseszegetett, félrement, előtte évekig hallgattam, hogy ez idegesíti, az idegesíti... folyton csak szidott, szex nem volt, amikor tüdőgyulladásom volt februárban rám sem bagózott....
Még is olyan szomorú, hogy idejutottunk. Egyszerűen nem lehet helyrehozni, mert nem hajlandó... csak a saját sérelmei, csak én változzak, amikor túlóráztam az nem zavarta, mert volt pénz, de amikor home office volt akkor bele volt betegedve hogy otthon vagyok.
Most meg már szépít, békülne, mert rájött hogy rossz lenne neki elválni. Mit tegyek?
Ismertem ilyen felnőtt párt, figyu szét kell menni minél hamarabb.
VAGY ha én lennék a helyedben írnék egy listát, hogy az évek alatt mi volt az ő hibája és ő kit hibáztatott e helyett.
Mond neki, hogy ő is csináljon ilyet, de rólad.
Aztán, ha kész akkor üljetek le és beszéljétek meg.
Ha nem megy akkor váljatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!