Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog azt mondani hogy akkor szeretnék 2. gyereket ha összeházasodunk?
Alapvetően jó a párkacsolatunk, viszont a párom nehezen változik és alkalmazkodik a családi életünkhöz az eddigi megszokokott életritmusa miatt. Eddig egy gyerekünk van,ő meg szeretne 1 vagy 2 gyereket. Viszont amikor vitara kerül a sor olyan mintha meghátrálna, es nem venné komolyan hogy van egy kisbabánk, és mindketten felelősséggel tartozunk érte, ezért bizony alkalmazkodni kellene. A multkor egy vita alatt megemlítette hogy ő inkább egyedül él, minthogy velünk legyen ilyen hangulatban.
Úgy erzem hogy sokszor nem vesz komolyan. Eddig amikor felhozódott a házasság akkor elterelte a szót, hogy majd beszélünk róla stb...
Viszont nem tudom így komolyan venni mert amit mond, es a viselkedése sokszor ellent mond egymásnak. A kérdes adott: egy ilyen kijelentés fenyegetésnek tünhet? Vagy mintha be akarnám magam biztosítani?
Az igazság annyi hogy masabb embernek ismertem meg, a jövöről alkotott képe is masabb ahhoz képest hogy mennyire vesz komolyan minket.
Kb elolvastam.
Hát, már elbaxtad, szóval mindegy. Egy olyan férfinak szültél gyereket, aki felé kétségeid vannak, és azt hiszed, egy vacak papírtól majd megváltozik. Közbe meg már ott van egy kölök.
Ne aggódj, minden harmadik nő kb ennyire vitte az életben és ilyen facán naiv, mint te :) Mehetsz a hoxára rinyálni te is.
Igen tudom hogy naiv vagyok. Azt várom hogy a házasság megerősít abban hogy komolyabban vesz minket, alkalmazkodik hozzánk stb.
Lehet naiv vagyok, de szeretném ha a gyerekem az apjával és anyjával nöne fel. És lehet mimden 3. Nő ilyen de szerintem nem rosszat akarunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!