Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasság lehet jó, ha kimaradt a szerelem?
Jelenlegi páromba sosem voltam igazán szerelmes. Mikor együtt vagyunk, akkor közelebb érzem magamhoz, ha nem tudunk találkozni, hiányzik, de inkább érzem azt, hogy eltávolodunk, és újra fel kell épiteni mindent. A szex sem gördülékeny, nekem nagyon sokáig tart ráhangolódni.
Egyszer voltam szerelmes, még gyerekként. Viszonzatlan volt, vagy inkább lehetetlen. De ahoz nem tudom hasonlítani ezt az érzést. Nem ver a szivem, ha meglátom, nem érzem a pillangókat.
De jó vele, támaszkodhatom rá. Úgy érzem, ha ésszel kellene dönteni, akkor csakis őt akarnám, mert olyan, akivel le lehet élni egy életet. De sajnos nincs meg az az érzés... nem tudom, hogy lesz e még, csak fél éve vagyunk együtt.
Nem akarok most házasodni, csak felvetődött, higy lehet e a rózsaszín köd nélkül is egy kapcsolatban lenni? Működik így is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!