Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért, mert nem akar elvenni?
2 és fél éve vagyunk együtt. Tudom, hogy sok ember házasság ellenes, elfogadom. De én nagyon szeretnék esküvőt.
Számomra a házasság azért fontos, mert nem szeretnék örökké "csak" barátnő, élettárs lenni, hanem feleség szeretnék lenni. Komolyabb dolognak tartom a házasságot, mint a sima járást vagy együttélést. Nekem fontos, hogy a párommal kijelentsük ország-világ előtt, hogy Ő az az ember, akivel együtt akarok megöregedni, akivel támogatjuk egymást, akivel kitartunk egymás mellett bármi is jön. Párom szerint felesleges hülyeség a házasság, mindig azt mondja "majd". Most jutottam el arra a pontra, hogy elegem lett a "majd"-ból. Hónapok óta húzódik a dolog, egyre boldogtalanabb vagyok a kapcsolatban és már az is megfordult a fejemben, hogy jobb lenne ha szakítanánk, mert ezek szerint nekem nem ő az igazi, ha ennyire fél attól hogy összekösse velem az életét. 32/N
Hasonló korú férfiként írok.
Már én is voltam házas, elváltam, gyerek is van...
Előtte is úgy gondoltam, de most is úgy gondolom , az a darab papír amire egy ismeretlen ember előtt odatesszük az aláírásunk, semmit nem tesz hozzá a mi kapcsolatunkhoz. Nem lesz tőle jobb, se rosszabb(bár sokan mondják hogy a házasság után rossz irányt vesznek a dolgok...lehet benne valami).
Attól még ugyanúgy elhagyhat téged , és ugyanúgy elmehetsz holnap te is mással. Ne áltasd magad, hogy a házasság mindenre a megoldás.
De! Ezek ellenére hogy én így gondolkodom, nem okozna gondot feleségül vennem azt a nőt akit szeretek. Attól mert nekem ez a dolog nem jelenti ugyanazt mint neki, még összeházasodnék vele, ha őt ezzel boldoggá teszem!
Nyilván neked kell mérlegelni, szereted e annyira hogy házasság nélkül is vele maradsz. És nem azzal jönni hogy de ő miért nem szeret annyira hogy elvegyen. Nem. Itt nem róla van szó, hanem rólad, a Te elvárásaidról.
Ha az elvárások fontosabbak mint a párod iránt érzett szerelmed, szereteted, akkor keresned kell egy olyna férfit aki elvesz, és kielégíti ezen elvárásod.
Nem lehetetlen ilyet találni.
"Komolyabb dolognak tartom a házasságot, mint a sima járást vagy együttélést."
Ezt írod, közben meg majd válásnál viszel mindent, amihez semmi közöd sincs, azt még a fickó a hülye akinek ez nem tetszi. Nem hülye a pali, jól teszi. Mi változik meg egy papírtól? Semmi. Lehet ráfaragott már, vagy becsapták nőszemélyek. Nővel nem közösködünk, pláne nem osztozkodunk, mivel elég bőszen szeretnek válni meg lopni. Nyugodtan lehet lepontozni, de az esetek zömében nők válnak mindenféle mondvacsinált indokkal.
Hát ha ennyi miatt siman elhagynad akkor te se szeretheted őt tulsagosan. Ugyhogy akár el is hagyhatod. A gyerek tema ugytunik nem surget es az elvalt ket gyerekes idosebb pasi sem problema akkor konnyen talalsz párt, akit nem jutna eszedbe elhagyni
Amikor szerelmes voltam en mindenkepp vele akartam lenni eszembe nem jutott volna elhagyni ilyesmiert de nekem ha felvallal a csalad es baratok elott az már olyan mint az orszag vilag elott
persze ha egyertelmuen veled szeretne lenni nem is esne nehezere.
Ha nem egybol hazasodnak, mivel elobb utobb szinte mindenki meghazasodik ezert nekem a hazassagnak nem szerelem hanem kompromisszum szaga van hogy mostmar ideje volt azt jóvan
Kedves 27 és, idióta vagy. 😁 Azért mert te ilyen pics""kat ismersz csak, az a te szégyened. Van pár ilyen férfi ismerősöm, csak a topmodell, elkényeztetett, fiatal lányokat veszik észre, a normális nőt nem... Aztán utána nagyon tudják szidni a nőket.
De tudod a rendes nők általában dolgoznak, nincsenek rászorulva egy 2 gyerekes elvált faszi hűdenagy vagyonára... Legalábbis magamból, meg a normális nőkből indulok ki. Tudod dolgozunk, fent tartjuk magunkat. Lehet számodra egy talpraesett érett nő ilyesztő... Magamfajta sem tud mit kezdeni olyanokkal mint te... Így hát neked marad ez az általánosítás, és az olyan nők mint eddig.
Képzeld én akartam írni a férjemmel szerződést, nem azért mert bármelyikünk is jobban állna.... Ő nem akart semmiképp. Valószínűleg bízik bennem, annak ellenére hogy pár ingyenélő nőcske kihasználta előttem.
Ja akkor általanositsak én is? A pasik azért nem válnak, mert kényelmes hogy van egy cselédjük, jó hazamenni tiszta ház, finom vacsora... Közben meg K"""nak félre. Persze hogy a nő elválik tőle a fenébe.... Másik eset hogy az évek során nem tesznek semmit, csak terpeszkednek büdössen sörhassal, miután ledolgozták a 8-10 órát. De a nő neveljen gyereket, minden nap főzzön, takarítson, persze a munka után, ja és nézzen ki toppmodelként meg legyen szexistennő ha a faszi csettint.... Persze hogy ezt is megelégelik a nők.
Na nekem ez a tapasztalatom hogy 10bol 8szor ilyen a válás indoka. De nem általanositok inkább 😁
Mi 5 éve vagyunk házasok, és úgy 7éve vagyunk együtt. 2 év után házasodtunk össze, de az elején leszögeztem hogy én házasodni akarok, nekem nem felel meg az élettárs státusz, és abszolút egyetértett velem a párom. Azt gondoltam, van különbség aközött, hogy feleség vagyok, és aközött hogy barátnő/élettárs. Semmi különbség nincs, sőt egy csomószor elszoktam felejteni hogy én már feleség vagyok, és nem is azt mondom hogy a férjem így úgy, hanem hogy a párom, a társam, a kedvesem...
Az égvilagon semmit nem adott az a papír, vagy a szörnyű esküvőnk (borzasztóra sikerült), maga a szentség hogy isten és mindenki előtt párjának választ engem, nagyon szép de na, teljesen kihagyható. Most már úgy lennék vele, ha most kene eldönteni házasodjunk vagy se, hogy hazasodhatunk, de azzal sincs baj hogy ha nem, hiszen bízok benne és szeretem, mindig megbeszélünk mindent és egymás társai vagyunk jóban - rosszban, papírral és papír nélkül is. Ha mennie kell, nem szeret már vagy mást szeret, akkor papírral és anélkül is menni fog.
Itt az a lényeg nektek milyen a kapcsolatotok, mert lehet csak azért akarsz ennyire hazasodni, mert félsz hogy elveszítheted. Lehet én is tartottam ettől még az elején. Vagy lehet azt gondolod, ha nem akar elvenni nem is szeret eléggé. Ha szeret tényleg, imád, akkor nem fog elhagyni téged akkor se ha nem vagytok házasok. Viszont olyasmit raeroltetni valakire, amit nem akar... Nem szép dolog.
Neked kell eldönteni akarsz-e házasság nélkül élni ebben a kapcsolatban, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!