Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném elvenni a páromat, ami nem magyar állampolgár. Született egy gyerekünk, és csak bonyolodik a dolog minden ügyintézésnél mivel nem magyar állampolgár. Megkaphatja így? H elveszem.
Az állampolgárságot nem úgy osztogatják, ahogy te gondolod.
Szerencsére.
Vagy szerinted idejön egy migráns, lebabázik, és rögtön EU-s állampolgárságot kap?
Az ukrán csajok csinálják ezt egyébként, hogy behülyítik a magyar faszikat, aztán lépnek a fele vagyonnal.
" aztán lépnek a fele vagyonnal."
Hagyjuk már ezt a hülyeséget! Szóval a pasinak az égadta világon semmi nem volt házasság előtt, majd pár év alatt lett közös vagyunk, és annak a felét vitte?
Vagy hogy gondolod azon kívűl, hogy lövögeted a közhelyeket?
#7 Köztudott, hogy Ukrajnában milyen életszínvonalon élnek az emberek... Az átlagkereset havi 40-50e forintnyi hrivnya, már akinek van munkája. De sokaknak nincs. Nem tudom, melyik bolygón élsz, de náluk manapság is zajlik a háborúzgatás a putyini Oroszországgal, szóval nem fenékig tejfel az életük. Nyíregyházán élek, néhány km-re a határtól. Özönlenek az ukrán csajok, akik pasikra vadásznak, majd ha megfognak egy marhát, hozzák az egész pereputtyot is...
Szóval aki tájékozatlan, az szerintem te magad vagy. A felvetésed viszont jogos! Valóban nem a válás után lépnek le a vagyon felével, hanem már sokkal, de sokkal hamarabb elkezdik lehúzni őket. Miután pedig meglesz az állampolgárságuk, dobbantanak.
Nem egy, nem kettő, és nem három példát láttam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!