Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szakítanátok azért, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok azért, mert nem akar elvenni?

Figyelt kérdés

2 és fél éve vagyunk együtt. Tudom, hogy sok ember házasság ellenes, elfogadom. De én nagyon szeretnék esküvőt.

Számomra a házasság azért fontos, mert nem szeretnék örökké "csak" barátnő, élettárs lenni, hanem feleség szeretnék lenni. Komolyabb dolognak tartom a házasságot, mint a sima járást vagy együttélést. Nekem fontos, hogy a párommal kijelentsük ország-világ előtt, hogy Ő az az ember, akivel együtt akarok megöregedni, akivel támogatjuk egymást, akivel kitartunk egymás mellett bármi is jön. Párom szerint felesleges hülyeség a házasság, mindig azt mondja "majd". Most jutottam el arra a pontra, hogy elegem lett a "majd"-ból. Hónapok óta húzódik a dolog, egyre boldogtalanabb vagyok a kapcsolatban és már az is megfordult a fejemben, hogy jobb lenne ha szakítanánk, mert ezek szerint nekem nem ő az igazi, ha ennyire fél attól hogy összekösse velem az életét. 32/N

2020. jún. 16. 23:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

Jaj a kommentedet olvasva ne maradj ebben a kapcsolatban. O mar megegette egyszer magat es ezert nem tartja semmire a hazassagot, neked meg fontos. Masik meglatasom, hogy azert o ket gyerekkel pontosan tudhatja a nem szeretnetek gyereket baemikor megfordulhat foleg benned mint noben, ha majd kicsit még oregszel es netan a biologiai orad ketyegese felhangosodik. Velhetoen a pasid meg egyaltalan nem akar tobb kolykot es ha hazassagban csuszna be megis veled, akkor nehezebb lenne lepattania. Vagy az is lehet azt hiszi azert hajtod a hazassagot hogy maje utana 2 ev mulva a megis szeretnek gyereket lemezttedd fol neki.

Kerlek veletlen se vedd zokon ezeket, amiket leirtam nem ismerlek lehet 10 ev mulva se lesz es tenyleg nem akarsz gyereket. Viszont ez a ferfi nem neked valo.

Leirtad egyre boldogtalanabb vagy nekes fontos az eskuvo a feleseg szerep. 32 evesen meg eselyed lenne nalanal jobb tarsat talalnod. A helyedben megprobalnam.

2020. jún. 17. 01:02
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Ezt nem beszéltétek meg a legelején?
2020. jún. 17. 01:10
 13/30 dizelesgozgep ***** válasza:
91%

Szerintem is kulcs itt hogy ő már elvált..

Akiket én ismerek elvált embereket abból igaziból egy házasodott újra.

2020. jún. 17. 03:19
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
9-es jaaa, innen fúj a szél. Már vâlt, nincs erre kedve megint, ennyi. Szakítani kell, sose fog elvenni.
2020. jún. 17. 07:51
 15/30 anonim ***** válasza:
70%

Igen, szakitanek. Nem tervez veled. O nem akar gyereket, mert neki van kettő. És te valóban nem akarsz vagy csak beletörődsz, hogy ő nem akar.

Én 32 évesen egy percet nem vesztegetnék rá.

2020. jún. 17. 08:50
 16/30 anonim ***** válasza:
47%
Hát azért mondjuk 2,5 év után még nagyon nem gondolkodnék házasságban, szerintem ezzel bőven ráértek még..
2020. jún. 17. 09:07
 17/30 anonim ***** válasza:
47%
Ha gyereket akar tőlem, akkor vegyen el, ha nem, akkor nem kell házasság. Egyébként ha el is vesz, akkor sem kell puccparade, csak jogilag legyen tisztázva, hogy a társa vagyok, fogadalom, meg ilyesmi nem kell, csak legyen törvényes, városházán két tanúval és kész.
2020. jún. 17. 09:37
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

"Párom szerint felesleges hülyeség a házasság, mindig azt mondja "majd"."

Aha... Ha szerinte tényleg csak egy "fölösleges hülyeség", de tudja, hogy neked fontos, akkor belemenne. Ha párom profi műtermi fotókat akar a kutyáinkkal, az szerintem egy fölösleges hülyeség, de ha neki fontos, akkor vállalnám. Nekem nem jelent semmit, közömbös vagyok, de neki fontos.

Itt arról van szó, hogy nem akar házasodni.

Mivel lehet félreértés is, pl. azt hiszi, hogy házasságkötés = több milliós pénzszórás, galambröptetéssel és tökhintóval. Ezért még egyszer megpróbálnám vele megbeszélni, hogy a legegyszerűbb, legolcsóbb is megfelel neked, nem kell ruha, vendégsereg, lagzi. Csak az, hogy ne "barátnő" státuszban legyél életed végéig. Ha így sem érti (elvált, szóval esélyes, hogy eszében sincs elvenni), akkor marad a szakítás.

2020. jún. 17. 10:24
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
"Csak az, hogy ne "barátnő" státuszban legyél életed végéig. Ha így sem érti (elvált, szóval esélyes, hogy eszében sincs elvenni), akkor marad a szakítás." - mondjuk aki ilyen hülyeségért képes szakítani, azzal egyébként se lenne tartós a kapcsolat szerintem. Mi 23 éve boldogítjuk egymást esküvő nélkül... talán, mert mi egymást szeretjük és nem a kib. RENDET...
2020. jún. 17. 10:29
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

"mondjuk aki ilyen hülyeségért képes szakítani, azzal egyébként se lenne tartós a kapcsolat szerintem. Mi 23 éve boldogítjuk egymást esküvő nélkül... talán, mert mi egymást szeretjük és nem a kib. RENDET..."

Oké, sok boldogságot, de minek kell minősítgetni másokat?

Nekem sem csak egy papír a házasság, hanem jóval több és szeretnék olyannal együtt lenni, aki erről hasonlóan gondolkodik. Ugyanaz, mint a gyerekvállalás: nem lehet kompromisszumot kötni, mert vagy van, vagy nincs.

Én magam részéről azt tartom furcsának, ha valaki azért válik, mert a másik nem akar gyereket, de teljesen megértem és nem hülyézem le, mert neki ez fontos és nem akar erről lemondani.

2020. jún. 17. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!