Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire tolerálható?
A férjem a Facebookon rátalált egy régi nő iskolatársára, legalábbis azt mondja, régi iskolatárs az a nő. A nőnek van férje.
A férjem azt mondja, csak barátok.
Rákérdeztem erre anyósoméknál is, ők is azt mondják, régi ismerős a szóban forgó nő.
Nekem is van férfi barátom, aki nős, de nem dumálok vele telefonon, pláne nem olyan gyakran, mint a férjem ezzel a nővel. Tisztelem a férfi haverom házasságát és a sajátomat is.
A nőnek megromlott a házassága és a férjemnek panaszolta el ezt, pedig a férjem nem párkapcsolati tanácsadó.
Mivel mondtam, hogy unom már a telefonozgatásaikat, és szerintem pofátlanság, amit művelnek, azt mondta a férjem, hogy barátok, ebben nincs semmi és jobban tenném, ha összebarátkoznék a nővel, s engedélyem nélkül megadta a telefonszámomat neki, hogy dumáljunk. Én nem ismerem ezt a nőt, és nem akarom, hogy hívjon telefonon, a telefonszámát kimásoltam a férjem telefonjából a telefonomba azért, hogy a nő telefonszámát letilthassam.
Meddig tűrjem a dumcsizásaikat? Pár napja hallottam véletlenül egy gyanús beszélgetést köztük.
Meddig tolerálható ez az egész?
Mondtam a férjemnek, nem tűröm ezt a nagy "haverságot" sokáig, mert nem tartom normálisnak az ilyet. Nem is vagyok meggyőződve a haverságról.
Fellobbanni látszik egy régi vonzalom.
Nem egészséges az ilyen “lelki kukázgatás”, mert ennek az ágy a vége.
Nosztalgiázás, panaszkodás, stb, stb.
A férjed pofátlan. Alibiből javasolja, hogy hívd fel. Ez megalázó. A nő kinevetne téged, hogy mit hisztizel.
Határozottan beszélnék a férjemmel. Nem hisztiznék, nem kiabálnék.
Felvázolnám nekiX, hogy a haverságon a heti-napi rendszerességgel történő telefonparty túlnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!