Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálható kérés, hogy menjünk el mindketten szűrésre egy új párkapcsolat elején?
szeretnék elmenni a párommal közösen szűrésre: HIV, egyéb nemi betegségek kiszűrésére, köztük a méhnyakrákot okozó vírusét, aminek a férfiak csak hordozói, de a nőknek adják át, és mi betegszünk meg.
Párom ezt furcsának találja, 3 hónapja ismerkedtünk meg, még nem volt szex, mert én nem akarom másképp ezt elkezdeni.
Két bnőm is meghalt méhnyakrákban, és volt AIDS-es ismerősöm is, aki belehalt.
Továbbá neki előttem volt már 6 nővel szexuális kapcsolata, nekem eddig 2 férfival.
Természetesen mindenképp gumival védekeznénk, de az nem írja felül egy ilyen vizsgálat fontosságát.
Én furcsállanám. De bele mennék, ha ezt szeretnéd.
Azon gondolkoznék, hogy miért ilyen fontos neked.
Persze írod, hogy miért. De én biztosan tovább kombinálnék.
Szerintem ezzel semmi gond nincsen, teljesen tolerálható.
Aki nem megy bele ilyesmibe a kérés ellenére, az nekem gyanús. Ez nem egy nagy dolog és mindkettőtöket véded vele.
Azt megérteném, ha nemet mond egy végbéltükrözésre, de egy sima vérvételt bárki bevállalhat.
"Tolerálható kérés, hogy menjünk el mindketten szűrésre egy új párkapcsolat elején?"
Önmagában igen.
Viszont:
"3 hónapja ismerkedtünk meg, még nem volt szex"
"Természetesen mindenképp gumival védekeznénk"
Na így összességében ezt a hármat már nem tolerálnám.
akkor olvass utána, hogy az óvszer mitől véd, mitől nem, másrészt nem tinikről, hanem felnőtt emberekről van szó, akik mögött már vannak kapcsolatok, és épp emiatt javallott szűrni.
3 hónap együttjárás után még nem volt szex, ez sztem teljesen okés, nem érzem elhamarkodottnak a szűrést.
sztem mindenkinek kéne járnia szűrésekre, aki nemi életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!