Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság szerelem nélkül, az elejétől?
Nem azt mondom, hogy nulla érzelem van bennem, mert az nem igaz. Ragaszkodom is a férjemhez. De nem vagyok oda tőle, ez nem szerelem, tudom.
Most leszünk 1 éves házasok.
Aki hasonló cipőben jár, hogy éli ezt meg? Tudatosan alakította így?
Nálam csak így alakult. Szerintem a férjem sem szerelmes.
30: Erre mondják, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségekre.
A Szavakkal verve c. könyvet olvasd el, rá fogsz ismerni a férjedre.
Nem tudom mennyire relevans a valaszom a temaban, 24 eves no vagyok, a parom 35 eves. 6 eve van felesege (3 eve hazasok) es 5 eves a kisfiuk. Mielott a torkomnak ugrana valaki: nem a szeretoje vagyok! Hivatalosan, mindenki elott felvallalva vagyok a baratnoje! A megismerkedesunk tortenete a szokasos: munkahelyen talalkoztunk, egyre tobbet beszelgettunk, nehany honap alatt kialakultak erzelmek es a cegen kivul csattant el az elso csok. Onnantol szamitva ket het mulva pedig meghozott egy dontest, leult a felesege melle es beszelgetni kezdtek errol.
1. Hogy miert vallaltak par honapos kapcsolatba gyereket? Ugy ereztek megerettek ra mindketten (nem, nem a kapcsolatuk, hanem ok maguk)
2. Hogy miert kellett osszehazasodni? Parom nem akarta, a gyereke anyja illetve a csalad szajkoztak...
Alberletbe koltozott es egyutt vagyunk, mert en vagyok almai noje es szerelmes belem, magam sem ertem de elhiszem neki. A csaladja, baratai sem lattak meg igy, szokatlan nekik de egy-ket emberen kivul senki nem beszeli le errol a donteserol.
En nem eroltettem ra magam, a legeleje ota kerdezgetem, biztos ezt akarja, biztos feldobja az eddigi eletet? Tobbszor mondtam neki, inkabb gondolja at, ketszer-haromszor-sokszor. De o boldogtalan volt, hianyzott az eletebol a szerelem es miutan az arconcsapta, nem akart tovabb egy percet sem anelkul elni.
A valast meg nem inditottak el, anyagi vonzatai vannak viszont errol is beszelgettunk, es nem fogjak sokaig halasztani.
En hazassagban kepzelem el az eletemet, es egy gyermekkel amely terveim elol a parom nem zarkozik el.
Aztan majd kiderul, az ido minket igazol-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!