Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, akkor is felvennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akkor is felvennétek a párotok vezetéknevét, ha az hülyén hangzik, pl. Ondó, Behány, Punczi, stb.?

Figyelt kérdés

2020. máj. 17. 16:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem vennék fel ilyen vezetékneveket, de egyébként valamilyen formában tervezem felvenni majd a férjem nevét.

17-es. Nagyon furcsállnám ha a jövendőbelim bele akarna szólni mi legyen a nevem, amin minden nap hívnak. Elmondhatja a véleményét, de nyilván erről én döntök

2020. máj. 24. 01:54
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Már láttam leírni ilyen nevekkel néniket, de, hogy én nem venném fel, tuti. Ha szép a férjem vezetékneve, felveszem, de a lánynevemet megtartva.
2020. máj. 31. 22:27
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Én nem szóltam bele mit szeretne a feleségem névnek. Ő azt akarta, hogy megmaradjon az eredeti neve, de közben lássák is rajta, hogy házas. Így maradt az xyné + leánykori név variáció.
2020. jún. 1. 01:04
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Puncziné Inczel Vince.
2020. jún. 1. 06:21
 25/30 anonim ***** válasza:
82%
Még úgy sem vettem fel, hogy nem hangzik rosszul. Minek venném fel bárki nevét, ő sem fogja az enyémet.
2020. jún. 1. 09:04
 26/30 anonim ***** válasza:
Semmilyen esetben nem vettem fel más nevét, van sajátom. 43N
2020. jún. 10. 13:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
2-es, persze, hogy lehet. Csak még középkori szokások vannak. A férj is felveheti a nő vezetéknevét úgy is, hogy a nő nem az övét. Sőt a gyermeknek sem kötelező az apa vezetéknevét kapni. Mi nem vettük fel egymásét, de a párom bármikor felvette volna az enyémet, ha kérem. Én vagyok a nő és 40 felettiek.
2020. jún. 10. 13:42
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
24: Behányné Rögvest Leokádia
2020. jún. 10. 13:56
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
#17, 20 - Esetemben már múlt idő, hogy nem vettem fel a férjem nevét. Így is három nevem van, mindenki ezen ismer, plusz rengeteg energia minden hivatalos helyen átíratni, plusz az összes dokut lecserélni, plusz engem nagyon zavarba ejt, amikor hirtelen valakiből Tóth Péterné lesz vagy Tóth Krisztinából Kacsinkássy-Tébereski Krisztina (mert az apósa felvette az anyósa nevét és ezt örökítette át a gyermekére) és akkor agyalhatok, hogy most ez kicsoda. Mi megbeszéltük ezt már jóval a házasságkötés előtt, kérdeztem hogy neki jól esne-e, ha bármilyen formában megjelenne a neve az enyémben és elmondtam, én miért nem szeretném. Ő azt mondta, hogy számára elég szimbólum a külvilág felé a jegygyűrűnk. ;)
2020. jún. 10. 14:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyszer már voltam XY-né, válás után visszavettem a saját nevemet. Ez jó lesz nekem már örökre. Ilyen fura neveket pedig egész biztos, hogy soha nwm vennél fel senki kedvéért.
2021. júl. 23. 09:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!