Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akkor is felvennétek a párotok vezetéknevét, ha az
hülyén hangzik, pl. Ondó, Behány, Punczi, stb.?
Semmilyen formában nem venném fel, akkor se ha jól hangzik.
2020. máj. 17. 19:00
En felvettem a ferjemet mert kulfoldon vagyunk es az o meve elonyosebb mint az en tipikus magyar nevem amit senki se tudott kimondani. De ha ilyen lenne a neve mint a felsoroltak, o akarna felvenni az enyemet.
2020. máj. 17. 21:11
Én sem venném fel sosem, ilyen extrém esetben pedig szerintem az is alap lenne, hogy az én nevemet kapja a gyerek. (Nem hiszem, hogy bármelyik pasi tovább szeretne vitetni ilyen "csodás" nevet.)
2020. máj. 17. 21:27
Ilyeneket végképp nem vennék fel, bár amúgy sem tervezem felvenni majd a férjem nevét, mert a sajátomat mindenképp meg szeretném tartani, és maximum a kötőjeles verziót venném fel (úgy, hogy ő is az enyémet, tehát pl. Kovács Béla és Kiss Rozáliából leszünk Kiss-Kovács Béla és Kiss-Kovács Rozália), viszont ehhez az én vezetéknevem túl hosszú, úgyhogy maradni fog a leánykori nevem.
Ahogy már írták, valószínűleg még a férjem akarná felvenni az enyémet, ha ilyen neve lenne, mint a kérdésben, vagy legalább a gyerekeknek biztosan az enyémet szánná.
2020. máj. 17. 23:32
Én sem venném fel az átlagos nevét sem.
Nagyon maximum kötőjellel és ha ő is az enyémet, de inkább tartsa meg mindenki a sajátját.
2020. máj. 17. 23:35
Nem vettem fel amúgy sem a férjem nevét. Nem ilyen kategóriájú ugyana férjem vezetékneve, de a sajátom jobban tetszik. Meg én eleve nem szimpatizálok ezzel, hogy teljesen megváltoztatni a nevet házasság után. Maximum a dupla vezetéknevet tudom elképzelni, de csak akkor, ha passzol a két vezetéknév (a mi esetünkben egyáltalán nem passzolt). Ilyen vezetéknév esetén, mint a kérdésben van, nyilván ez se jönne szóba.
2020. máj. 18. 09:18
Milyen jó azért hogy kategórikusan kijelentitek hogy még normál nevet se :) azt egyik se írja hogy KETTEN megbeszélitek...hosszú házasságok lesznek biztos...hahaha
2020. máj. 18. 11:39
Bocs, de a nevem csak rám tartozik. Ha elvárás lenne a név felvétele, akkor nem hazasodnek inkább, mert olyan személyiséggel rendelkezik, amiből nem kérek.
2020. máj. 18. 11:58
Én fel szeretném majd venni a férjem nevét, de ha ilyen lenne, akkor nem venném fel. Mondjuk Punczi-ról még nem hallottam, ilyen tényleg van?
Kuki vezetéknév viszont létezik, láttam ilyet. :))
Szerencsére páromnak teljesen normális, sőt szép hangzású neve van.
2020. máj. 19. 16:44
Elég sok itt a "forever alone" személy, akik nem "fogják" felvenni a férjük nevét, ha törik, ha szakad. Persze, hogy nem, mert nem lesz senki olyan hülye, aki ilyen narcisztikus kis csitriket elvenne. Sok sikert a magányotokhoz!
2020. máj. 20. 12:22
További kérdések: