Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan kozoljem a ferjemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozoljem a ferjemmel higy babát szeretnék?

Figyelt kérdés
8 eve vagyunk hazasok, a hazassag előtt ő is akart gyereket, azt mondta nekem, hogy szeretne. Azota 8 ev telt el es meggondolta magát. Először mindig azt mondta, hogy majd jövőre... ezt kb 5 evig hallgattam. Aztán most már ott tart, hogy ő igazából nen is akar gyereket. En viszont már tenyleg nagyon szeretnék. Benne is vagyok a korban, hisz idén töltöm a 32. evemet a ferjem pedig a 44-et. Próbálkoztam mar párszor, hogy legyen babano, de eddig mindig leteremtett es elterelte ezt a témát. Egyébként jó a hazassagunk, azzal nincs gond, csak ez a gyerek téma. A tesojanak most született babaja es nagyon rosszul erzem magam ez miatt... örülök persze neki, de ugy erzem hogy számomra az anyaság szinte elerhetetlen. Ma este tervezem hogy elbeszelgetek vele, ill probalok, mert ez egy. kínos téma nála. Szerintetek hogyan lennék a legeredmenyesebb? Voltatok már ilyen helyzetben?

2020. máj. 9. 08:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
na beszeltetek tegnap? Mire jutottatok?
2020. máj. 10. 21:24
 32/32 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, engem is érdekelne.
2020. máj. 10. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!