Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan kozoljem a ferjemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozoljem a ferjemmel higy babát szeretnék?

Figyelt kérdés
8 eve vagyunk hazasok, a hazassag előtt ő is akart gyereket, azt mondta nekem, hogy szeretne. Azota 8 ev telt el es meggondolta magát. Először mindig azt mondta, hogy majd jövőre... ezt kb 5 evig hallgattam. Aztán most már ott tart, hogy ő igazából nen is akar gyereket. En viszont már tenyleg nagyon szeretnék. Benne is vagyok a korban, hisz idén töltöm a 32. evemet a ferjem pedig a 44-et. Próbálkoztam mar párszor, hogy legyen babano, de eddig mindig leteremtett es elterelte ezt a témát. Egyébként jó a hazassagunk, azzal nincs gond, csak ez a gyerek téma. A tesojanak most született babaja es nagyon rosszul erzem magam ez miatt... örülök persze neki, de ugy erzem hogy számomra az anyaság szinte elerhetetlen. Ma este tervezem hogy elbeszelgetek vele, ill probalok, mert ez egy. kínos téma nála. Szerintetek hogyan lennék a legeredmenyesebb? Voltatok már ilyen helyzetben?

2020. máj. 9. 08:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
Ha te szeretnél akkor lépj tovább...
2020. máj. 9. 11:04
 22/32 anonim ***** válasza:
92%

17-es te normális vagy?

Olyan tanácsot adni valakinek, hogy verje át a férjét és titokban csináltassa fel magát? Ez a legundorítóbb dolog, amikor egy nő bekamuzza, hogy szedi a gyógyszert aztán kiderül,hogy mégsem. És ilyenkor jönnek a nagy feminácik, hogy ha a férfi nem akart gyereket, akkor miért nem húzott gumit? Hát azért nem, mert bízott a feleségében, aki azt hazudta, hogy gyógyszert szed. Az ilyen esetekben megérdemelné a nő, hogy terhesen ott legyen hagyva és csak gyerektartás legyen, de láthatás nem. Sok ilyet ismerek, vagy a terhesség alatt, vagy a gyerek 1 éves koráig otthagyta a hazug nőt, úgyhogy ez nagyon kockázatos 'játék'.

A kérdezőnek:

Nem fog megváltozni a férjed véleménye és ha rá is erőlteted valamilyen oknál fogva, akkor az első nehézségnél ott fog hagyni vagy szimplán leszarja majd a gyereket. Itt is volt egy ilyen kérdés, hogy anyuka ráerőszakolta a gyereket a férjre és a végén ADHD-s lett a gyerek. Szegény férfi gyereket sem akart aztán lett egy beteg gyereke, aki ezerszer több figyelmet igényel. Apuka sohasem foglalkozott a gyerekkel, semmiben nem segített. Ez kell neked? Egyedülálló anya akarsz lenni, úgy hogy a férjeddel együtt élsz? Magyarul 2 gyerekes anya, mert a férjedet meg a gyerekedet is ki kell szolgálnod, csak cserébe 0 segítséget kapsz. Szerintem ha ennyire különbözik a véleményetek, akkor ez eléggé válás ok. 32 évesen még bőven találsz olyan férfit, aki szeretne gyereket. Sokan 40 felett szülnek, szóval az időből sem csúsztál ki.

Én nő létemre nem szeretnék gyereket, de a párom sem. Már az elején letisztázta velem a párom, hogy ha én meggondolnám magam 5 év múlva, ő akkor sem akar majd gyereket. Azt is mondta, hogy ha mégiscsak szeretnék, akkor a következő 1-2 évben lehetne, később nem, mert nem akar idős apuka lenni (fiatalabb, mint a férjed). De ezt úgy mondta, hogy mivel ő nem akarta, ezért sok segítségre ne számítsak a gyerek körül. Szerintem ez így korrekt, hogy mindenféle eshetőséget megbeszéltünk, egyikőnk sem erőltet a másikra semmit és őszinték vagyunk egymással. Ezt így beszéltük meg konkrétan, hogy ha 5 év múlva beindulna a biológiai órám, akkor szakítanunk kell, mert ő semmiképp nem akar. Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy egy boldog kapcsolatban alap dolognak kéne lennie a teljes őszinteségnek és nincs helye az 5 évig tartó sumákolásnak. A férjed nem szeret téged eléggé, mert 5 évig húzta az agyadat, pedig ő már akkor sem akart gyereket. Beszélj vele őszintén és ezt be fogja vallani.

2020. máj. 9. 11:22
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

20.

De itt arról van szó, hogy akkor mi lesz a másik emberrel?

Azért nagyon nem mindegy az életed szempontjából, hogy végül lesz-e gyereked, vagy nem lesz, vagy hány lesz. Főleg ha ez volt az egyik nagy életcélod, hogy családod legyen és szülő legyél. Ezt nem lehet csak annyival elintézni, hogy "Upszika, meggondolta magát a másik." Egy életünk van és ha azt ennyire elszúrja nekünk a párunk, az elég nagy szívás. Legyen szó akár arról, hogy hazudott, akár arról hogy döntésképtelen volt és most gondolta meg magát.

Én férfi vagyok, de főleg egy nőnek még nagyobb szívás, ha egy férfi átveri a gyerekvállalással, mert biológiailag a férfi sokkal tovább megteheti, hogy később mégis vállal gyereket, de a nőnél sokkal rövidebb ideig tart nyitva ez az ablak.

2020. máj. 9. 11:30
 24/32 Andi80018 ***** válasza:
68%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Sajnos, ha havonta felteszed a kérdésedet, akkor sem fog akarni a férjed gyereket, de páran meg is válaszolták neked. Pláne nem 44 évesen. Vagy belenyugszol, vagy elhagyod, kockáztatva, hogy nem biztos, hogy találsz valakit, akinek érdemes lenne szülni, és kifutsz az időből. Illetve marad az a megoldás, hogy nem védekezel, és terhes leszel a férjedtől, ha akarja, ha nem. Max. beleszámítod, hogy elhagy, de lehet mégis felneveli. Én ezeken kívül nem látok más megoldást. Mondjuk jó tirpák embered van, legalább ész érveket közölne, intelligens ember módjára, miért is nem akar, és miért is hagy téged szenvedni.

2020. máj. 9. 12:16
 25/32 anonim ***** válasza:
21%
A férjed túl idős már egy gyerekhez,bolond lenne ennyi idősen gyereket vállalni.
2020. máj. 9. 12:25
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem amit #24-es linkelt, ott is sikerült kommentháborút kirobbantani. Azóta eltelt fél év, ezek szerint semmi nem változott. Az ottani kiírás szerint évek óta tudod, hogy nem akar, ha nem tudsz így boldog lenni, kénytelen vagy változtatni.
2020. máj. 9. 13:45
 27/32 A kérdező kommentje:
Hasonló a kérdés, amit 24es linkelt, jó tudni hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával!
2020. máj. 9. 14:11
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Hasonló a kérdés, ez jó volt :D Persze ott is pont 44 a férj, 32 a feleség és pont 8 éve vannak együtt és pont a férfi nem akar gyereket. Mert ez a felállás olyan gyakori lehet Magyarországon :D ne vicceljünk már...
2020. máj. 9. 14:38
 29/32 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor hidd azt hogy én írtam!
2020. máj. 9. 14:43
 30/32 anonim ***** válasza:
46%
Én csinálok neked gyereket :))
2020. máj. 10. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!