Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan háborodott fel a férjem?
A párom minden hétköznap a szüleihez jár ebédelni. Este felhoztam neki, inkább járjon ide, mert a szülei idősek, nehogy elkapják tőle, vagy ő tőlük. Kismama vagyok, a baba miatt aggódom. Ő meg, hogy megy hozzájuk, mint eddig. Meg hogy mi a baj ezzel?
Múltkor influenzásak voltak a szülei, az anyukája lázasan hívta fel, erőszakosan követelte, hogy várja másnap ebédre. Szerencsére a férjem egy hétig olyan helyen dolgozott, ahonnan csak este jött haza. Így nem találkozott velük.
Nekem volt ilyen párkapcsolatom, szerencsére csak "párkapcsolatom". Egy telken laktunk az exem az apjával, meg a nagyanyjával. Elég jól tudok főzni, tehát azt sem mondhatta, hogy nem ízlik neki a főztöm. De amúgy mondhatta volna, akkor sem sértődtem volna meg. Ott güriztem, erre beközölte, hogy azért jött 20 perccel később, mert evett a szomszédban. És ez rendszeres volt! Az én kajámból nem evett, 20 perccel később átment telezabálni azt a h@lye fejét.
Aki ilyen szinten nem tud elszakadni a saját anyjától, annak kár a házasság, mert az meg felnőtt embereknek való. Ti nem alkottok családot, mert ha az lennétek, elmennétek havonta 1x ebédre, ahogy minden normális ember.
Nekem is volt anno egy ilyen lúzer mama pici fiám. Szerencsére 8 év után sem szültem neki gyereket. Életem legjobb döntése volt a válás.
Azóta igazi férfi van mellettem 2 csodás közös gyerekkel. Te már benyaltad vele...de am a kérdésre válaszolva ..nem nem jogos a felháborodás. Mondanám neki maradjon is ott az influenzás szüleivel ne a te éa a baba életét veszélyeztesse. Mi lesz később a nagymami hisztijeivel te jo isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!