Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan háborodott fel a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan háborodott fel a férjem?

Figyelt kérdés

A párom minden hétköznap a szüleihez jár ebédelni. Este felhoztam neki, inkább járjon ide, mert a szülei idősek, nehogy elkapják tőle, vagy ő tőlük. Kismama vagyok, a baba miatt aggódom. Ő meg, hogy megy hozzájuk, mint eddig. Meg hogy mi a baj ezzel?

Múltkor influenzásak voltak a szülei, az anyukája lázasan hívta fel, erőszakosan követelte, hogy várja másnap ebédre. Szerencsére a férjem egy hétig olyan helyen dolgozott, ahonnan csak este jött haza. Így nem találkozott velük.

2020. márc. 15. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Vannak akinek a (saját)család egy hobbi, amúgy járja a maga útját. Én ismerősi körömben is volt ilyen. Ott abban mutatkozott meg ez hogy mindenféle menő egzotikus helyekre utazott a pasi de a feleségét meg a lányát nem vitte magával, persze azért megmutatta a sok fotót és tartott élménybeszámolót
2020. márc. 15. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:
17%
Én is arra gondoltam, hogy nem főzhetsz valami finoman.
2020. márc. 15. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem volt ilyen párkapcsolatom, szerencsére csak "párkapcsolatom". Egy telken laktunk az exem az apjával, meg a nagyanyjával. Elég jól tudok főzni, tehát azt sem mondhatta, hogy nem ízlik neki a főztöm. De amúgy mondhatta volna, akkor sem sértődtem volna meg. Ott güriztem, erre beközölte, hogy azért jött 20 perccel később, mert evett a szomszédban. És ez rendszeres volt! Az én kajámból nem evett, 20 perccel később átment telezabálni azt a h@lye fejét.

Aki ilyen szinten nem tud elszakadni a saját anyjától, annak kár a házasság, mert az meg felnőtt embereknek való. Ti nem alkottok családot, mert ha az lennétek, elmennétek havonta 1x ebédre, ahogy minden normális ember.

2020. márc. 15. 11:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt anno egy ilyen lúzer mama pici fiám. Szerencsére 8 év után sem szültem neki gyereket. Életem legjobb döntése volt a válás.

Azóta igazi férfi van mellettem 2 csodás közös gyerekkel. Te már benyaltad vele...de am a kérdésre válaszolva ..nem nem jogos a felháborodás. Mondanám neki maradjon is ott az influenzás szüleivel ne a te éa a baba életét veszélyeztesse. Mi lesz később a nagymami hisztijeivel te jo isten...

2020. márc. 16. 05:24
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire nem tud kiszakadni anyuci bugyijàból akkor nem kellett volna hozzàmenni, plàne gyereket csinàlni.
2020. márc. 16. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!