Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan háborodott fel?
Szerintem csak rajtad töltötte ki hogy nem tudott hamburgert enni, nem hinném hogy egy ilyen miatt veszekedni kéne főleg hogy te még gondoltál is rá.
F/27
Ott kellett volna hagynom a tűzön, vagy hogy gondolta?
Pontosan mi volt tőled gyerekes? Nem teljesen értem.
Azt tényleg megemlíthetted volna neki, hogy épp főzöl.
Persze ettől még nem kell hazarohanni, csupán tájékoztatod, hogy van egy félkész bableves, holnap az lesz a menü. Ha a hamburgert kívánjátok, akkor mentek oda.
Kicsit szegényes a kommunikáció, ennyi.
A párod meg nagyon felfújja a dolgokat.
Nem voltál gyerekes. És nem is értem, hogy ezen hogy lehet összeveszni... Zárva volt, oké, előfordul, de közben majdnem kész volt otthon a kaja, amit elkezdtél... Szóval időspórolás volt részedről. Ha meg szívesebben ettél volna te is hamburgert, akkor tényleg mi a gond, a bezárt üzleten kívül? Komolyan nem értem, pedig én éhesen extra hisztis tudok lenni.
Elég nagy gond, ha egy ilyen semmiségen össze tudtok veszni, és olyan dolgokat vágtok egymás fejéhez, amiből tartós hiszti és sértődés lesz.
Párod iszonyú tapló volt.
Te igazodtál az ő vágyához, elképzeléséhez, igényéhez, ezért félbe hagytad a főzést, és mentél, ahova ő kérte.
Utána meg ezért lecseszett.
Amúgy, ha csak a rántást kellett már beletenni, akkor 10 perc alatt készre lehet varázsolni a bablevest, és jó hangulatban ebédelni. Nos, a jó hangulat itt már biztos nem lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!