Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan háborodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan háborodott fel a barátnőm?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy fél év után hozzám költözik, és én elmondtam neki őszintén, hogy a csapba szoktam hugyozni, mert egyrészt nekem kényelmesebb, praktikusabb, másrészt spórolni is lehet a vízzel. A WC-csészébe csak szarni lehet. Erre felháborodott és azt mondta így nem költözik. Én meg miatta nem fogom megváltoztatni a szokásaim a saját lakásomban!
2017. nov. 26. 21:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%
Hát én nem hogy nem költöznék össze, de szakítanék.
2017. nov. 26. 21:17
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
Jogosan. Viselkedj emberként, ne idétlen állat módjára.
2017. nov. 26. 21:18
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd is a francba a csajt. Szarj is inkább a csapba, meg ennyi erővel szarjál bele a saját szádba. Fuuhhh...ez kamu kérdés szerintem.
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂
 5/27 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ne álszenteskedjen, zuhanyzás közben is kb mindenki szokott hugyozni, még a nők is, az kb ugyanaz.
2017. nov. 26. 21:20
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, mondd, hogy csak trollkodsz!
2017. nov. 26. 21:21
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem kisebbségi érzése van, mert ő nem tud a mosdóba pisilni. Egyébként annyira bírom, hogy egyesek beveszik az ilyen kérdéseket. :-D
2017. nov. 26. 21:23
 8/27 A kérdező kommentje:
Mert? Kb minden férfi próbálta már csak nem vallja be. Sokkal praktikusabb, eleve megfelelő magasságban van, csak fel kell fektetni a szélére a szerszámot, közben még fogni se kell, és lehet közben csinálni mást (fogmosás stb.). És közben folyik a víz ergo lefolyik egyből (a vizelet amúhgy is steril).
2017. nov. 26. 21:23
 9/27 anonim ***** válasza:
88%

Azon túl, hogy nem értem ezt miért kell megosztani a másikkal, ez valóban nem egy kulturált emberhez méltó viselkedés. Én megértem a barátnőd, én se akarnék így költözni.

u.i.: amióta szobatiszta vagyok (kb 2-3 éves korom óta? talán), azóta sosem végeztem a dolgom a zuhanyzóba/mosdóba/akárhova, sátrazós kirándulásokat leszámítva mindig a vécét használtam erre, szóval ha mást nem, velem megdőlt az az általánosító elmélet, hogy a nők is pisilnek a zuhany alatt :D

2017. nov. 26. 21:25
 10/27 A kérdező kommentje:
Nemhogy a zuhany alatt, de volt olyan nőm aki a kádba is. Azzal sem volt problémám.
2017. nov. 26. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!