Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan háborodott fel a párom?
Hát szerintem azért akadt ki, mert miután letudta a "kötelező" intézni valóit, szeretett volna veled programozni, meg pihizni...erre ez most ugrott, mert áthívtad a szüleidet, akik ki tudja meddig ülnek majd ott nálatok, szombat lévén, gondolom nem rohannak sehová.
Szerintem jogos a felháborodása, bár reagálhatott volna kevésbé ingerülten is...
Amúgy nálunk nem divat az, hogy megbeszélés nélkül bárkit is csak úgy áthívunk magunkhoz...
Jó, ha valaki a családból felhív, hogy otthon vagyok -e, mert beugrana valamiért, vagy hozna valamit, nyilván mondom, hogy persze gyere, de meghívni vendégségbe a családot, meg a barátokat mindig úgy szoktuk, hogy előtte egymással megbeszéljük...
Azt én sem csípném, hogy úgy érek haza, hogy már ott ül a nappaliban a fél család...
27/N
Az a fél család 2 embert jelent.
Amúgy neki se lett volna kötelező elmenni az anyjához...
Egész nap itthon "ültem" tök egyedül, nyilván én is szeretnék társaságot.
Ő se nagyon avatott be a programjába, még abba se, amit veled közösen akart volna, - szóval kb egál.
Attól még nem jó ez így, de nincs min felháborodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!