Jogosan háborodott fel?
Na szval van egy barátnőm akivel mindig olyan a barátságunk hogy vannak benne nagyobb szünetek fél év, 1 év (mikor elköltözött, vagy eltávolodtunk és alig beszélgettünk) Mostanában megint elvagyunk. Ma lenne egy koncert este, és már előtte 2 héttel megbeszéltük hogy elmegyünk, tudni kell róla hogy január óta szingli és mivel rajtam kívül nincs nagyon barátja sokat "unatkozik". Nekem karácsony óta párom van, de mindig próbálom megtalálni a középutat. Megkaptam már tőle hpgy többet vagyok a párommal, de már nem vagyunk 15 évesek (jelzem párom 40 kmre lakik tőlem) van hogy 1 hétig nem látom, a jövőmet vele tervezem nagyon boldogok vagyunk. Nem dolgozom pár hónapja és a nővéremék is sokat járok 2 kicsi gyerek, ők dolgoznak és vigyázok a gyerekekre. Szval nincs túl sok szabadidőm. Most készültem a matek érettségire ( szóbelire) kedden a hátamról műtöttek le anyajegyet, elég nagy a heg össze van varrva. Na és kérdezte ma hogy akkor az estének annyi? Mondtam hogy sajnos úgy néz ki, egyrészt ilyen háttal nem szeretnék tömegbe menni mert bármikor kiszakadhat a varrat és mint tudjuk koncerteken azért van tolongás. Másrészt hajnal fél 3 kor lesz (másik városban), harmadrészt meg pénzem se nagyon maradt rá, és holnap mennem kell az érettségi bizonyítványért. Ezt így elmondtam neki és úgy tett hogy, :"
Értem értem
Jolvan mindegy
szarok amugy bele nem te vagy az első se az utolsó kinek az utolsó helyen állok szóval szarok bele,elmentem további szép napot..."
de most miért nem lehet megérteni hogy mentem volna szívesen de így nem tartom jó ötletnek?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!