Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a férjem 28. szülinapijára? Szereti a hobbi horgászatot, a pokemon go-val játszani. Adnátok ötleteket?
Szerintem, vegyél neki egy vásárlási utalványt a kedvenc peca boltjába. Egy új bottal is mellé lőhetsz. Tudod milyet használ egyébkent? Feeder, uszós, fenekezős? Méretileg is van egész sok féle. Akkor az orsó, sima vagy nyeletőfékes? A damil sima vagy fonott?
Én is csak azért tudom, mert 14 éve vagyok együtt egy nagy ho-ho-hoval, akaratlanul megjegyez ezt azt az ember, de én nem mernék neki botot venni. Még egy úszót sem, mert abból is van ilyen súlyú, olyan súlyú, önbeállós stb.
Áhh... inkább egy vicces horgász póló, és egy ajándékutalvány, ha mást nem etetőanyagot, csalit biztos, hogy minden pecára vesz majd magának.
Én meg szoktam kérdezni, hogy mit kér, mert olyat szeretnék venni, amire tényleg szüksége van és örömet okoz és nem a 251. porfogót. Illetve ha elejt valami megjegyzést, hogy kéne neki valami, akkor azt felírom.
Meg emellé csinálok valami személyeset: pl. egy (remélhetőleg) finom vacsorát a kedvencéből, vagy sütök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!