Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én hülyültem meg vagy mi van velem?
Huha vannak bajok :D azért a házasság kicsit felelősségteljesebb döntés mint az h mi legyen a vacsi..
Énis kiakadtam vna hirtelen ha nekemállsz ezzel.
Nem veled van baj meg amit gondolsz hanem az h túl hirtelen jött az egész.
Mondhattad vna ugy h elgondolkodtál h mi lenne ha 2-3 múlva házasodnátok, ő mit gondol erről? Csak gondolati szinten.
Aztán ha tényleg mind1 mit mond akk oké, de neked nem mind1 valójában.
Borítékolom, hogy ti nem fogtok összeházasodni, úgyhogy csak az időd pazarlod.
Az ember tudja, hogy együtt képzeli-e a jövőjét azzal, akivel van, vagy sem, de a te hapsid veled ezt nem akarja.
Köszönöm mindenkinek a valaszokat.Valóban nem fogok sokáig várni. Ezt vele is közöltem.
A második válaszolónak annyi, hogy lehet úgy tűnik, hogy nekirontottam, de úgy voltam vele, ahogy itt is olvastam sokaknál, hogy minek őrlődjek magamban ilyen kérdésen... Bár tény, hogy ez pl. Olyan téma, amit nem tudok korbejarni 🙂
Lehet 14 hónap után kicsit korai volt még,de érthető a te oldalad.
Nekem az jön le, hogy őszinte legyek, hogy halogatni fogja és ott lesztek 4-5 éve együtt és akkor benyögi, hogy de anno mondtad, hogy neked az se baj, ha nem. Hahytál neki egy kiskaput, amit maximálisan az eszébe vésett.
Ha egy maholnap 30 éves ember így reagál arra, hogy az élettársa (aki szintén nem tegnap kelt ki a tojásból) szóba hozza a házasságot, az semmi jót nem jelent. Legalábbis rád nézve nem. Nem csodálom, hogy valami "összetört" benned ezt hallva, és elárulom, ez innentől csak rosszabb lesz. Kiábrándító.
A helyedben nem pazarolnék 2 évet erre a kapcsolatra. Ha férjet és gyerekeket akarsz, inkább azzal foglalkozz, hogy megtaláld a hozzád illő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!