Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy ferfi azt feleli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi azt feleli mindig arra hogy legyen e gyerek a hazassagban hogy majd latjuk, az igen vagy nem?

Figyelt kérdés
Mar vagy 5 eve ezt mondja. Felek hogy kifutunk az időből. 34N
2020. jan. 26. 07:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ő is mert 40 éves.
2020. jan. 26. 08:55
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Egy férfinak 90 évesen is lehet gyereke.

Persze neked is még 20-25 évig. De máshogy fogy az időtök.

2020. jan. 26. 08:59
 13/19 Andi80018 ***** válasza:
100%
Ha akart volna, akkor már lenne. Szerintem sose akart, mert ez így kényelmesebb, csak valóban a konfliktus kerülés miatt hiteget. Nem kellett volna neked se várni ennyi időt, hanem amikor max 30 voltál, kijelenteni, hogy te anya akarsz lenni, kb. itt és most. Egyébként miért odázza, mi az ok? Gondolom csak mond valamit...
2020. jan. 26. 09:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki 5 éven át hiteget, az nem akar gyereket. Ne várjál; ha szereted ezt a palit, mond meg neki, hogy most azonnal nekiálltok vagy keresel valaki mást.

Ismerek egy nőt aki ugyanígy várt. Öt évet várt a pasira, aki mindig hitegette. Végül 41 évesen kidobta és keresett mást. A srác lehet, hogy elvette tőle a gyerekvállalás lehetőségét. Ez nagyon súlyos vétek, nem szabad engedned.

2020. jan. 26. 09:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelent egy 40 körüli pasi szájából.
2020. jan. 26. 10:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"egy férfinak 90 évesen is lehet gyereke"

Igen, csak hogy kockázatot jelent a gyerekre, és úgysem lesz igazából az apja, felnevelni már nem fogja. Egyszerűen nem értem, hogy 45-50 felett miért akar valaki gyereket.

2020. jan. 26. 10:05
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

16: Legtöbbször nem akarnak.:)

Olyan ez, mint a tiniterhesség.

De mivel felnőttek, más körülményeik vannak, mint egy tininek, megtartják.

Nem tudom, tudod-e, az elmúlt egy évben mennyi 50-en felüli közszereplőnek született gyereke, még 60 felett is. Nekünk az orosztanárunknak született gyereke 72 éves korában.

2020. jan. 26. 10:11
 18/19 Rockarc ***** válasza:
100%

Ez igen hatarozott nemet jelent. Ha barmifele terve lenne a gyerekkerdessel kapcsolatban, akkor azt mondana, hogy jovore. Vagy ha megvettetek az uj hazat. Vagy ezt meg azt akar elotte es utana johet a gyerek. Teged atvernek, lebegteti a gyerektemat elotted, mert tudja, hogy ez a sebezheto pontod, de o valojaban nem akar.

Ha kikenyszerited belole, akkor jo esellyel bele fog menni, de keszulj fel arra, hogy a gyereket te fogod nevelni, mert te akartad, o nem. Aztan szerintem ki is fog lepni az eletedbol, mert o azt szereti, ha vele foglalkozol mindig es semmi sem lesz mar olyan, mint regen. Nem mindenki alkalmas szulonek.

43F

2020. jan. 26. 13:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem akar. Aki ilyen korban halogatja, az nem akar. Csak nem meri kimondani, mert szinte mindenki elítélni az ilyet.

Mi sem akarunk, 34 vagyok, férjem 31 éves, 10 éve együtt. A különbség annyi, hogy minket sose érdekelt màsok véleménye, és mi sose hitegettük egymàst , az elejétől tudtuk, hogy nem kell soha gyerek, és egymàssal is megbeszéltük. Aki kérdezi annak is megmondjuk mi a helyzet, persze többnyire jön a felhàborodàs , meg az utàlkozàs, többekkel emiatt meg is kellett szakítanunk a baràtinak hitt kapcsolatot. A normàlisak megértik:)

2020. jan. 26. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!